8 aydır yük altında hiç sorun yaşamadım. Sadece 2 kere sorun yaşadım ama onlar normal valorant oynarken oldu. Bir kere res attı kendi kendine, bir kere de dondu kaldı res atınca düzeldi ama aylardır hiçbir sorun yaşamadımYük altına sokulursa :/
Şanslısın. Umarım bir şey olmaz. Ama res atması iyiye işaret değil.8 aydır yük altında hiç sorun yaşamadım. Sadece 2 kere sorun yaşadım ama onlar normal valorant oynarken oldu. Bir kere res attı kendi kendine, bir kere de dondu kaldı res atınca düzeldi ama aylardır hiçbir sorun yaşamadım
Yük altına sokulursa :/
3-4 ay önce bir kere oldu daha da olmadı valla garantiye verecektim ama sağlıklı çalışmaya devam ettiği için vermedim.Şanslısın. Umarım bir şey olmaz. Ama res atması iyiye işaret değil.
Gp500 ile 1660 ti kullanıyorum bruhGenelde fazla fazla oluyor onlar.
Mesela 600W GP PSU'ya 1650S'li sistem takılıyor, o PSU kolay kolay yük altına girmiyor.
LAN BUNE LAN GÜLMEKTEN ÖLDÜM LAN SGSGGDKarşımdaki üye de 6 forum 10 kategorinin sultani üyelerin yeryüzündeki gölgesi sinoptan hataya ığdırdan çanakkale ye doğuda batıda kuzeyde güneyde tüm evrende rehberlerinden gözümü alamadığım bakmaya doyamadığım Son Rehber Bükücü Tostum Kerem Abim.
LAN BUNE LAN GÜLMEKTEN ÖLDÜM LAN SGSGGD