Neler Yeni

Yardım Gamepower ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor?

arkadaşlar selam ben elimde olan Gamepower raijin 7.1 kulaklığımı bir anda sol tarafından ses vermediği için garantiye yolladım (garanti süresi devam ediyor) sonra bana garanti süreci izlemem için sitelerinden takip etmemi söyleyen bir mesaj geldi sitelerine gittiğimde ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor gözüküyor servisi aradığımda bana kulaklığın mikrofonunun kırık olduğunu ve bu yüzden garanti dışına çıktığını söylediler oysaki kulaklığı vermeden önce mikrofon çok iyi çalışıyordu bana attıkları resim bu sırf bu yüzden ürünümü garanti dışı olarak değerlendirebilirlermi? haklılarmı?

Ekler

• 1710420180109.png
    1710420180109.png
    171.8 KB · Hit: 101
  • Ekran görüntüsü 2024-03-14 154016.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-14 154016.png
    2.6 KB · Hit: 88

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
arkadaşlar selam ben elimde olan Gamepower raijin 7.1 kulaklığımı bir anda sol tarafından ses vermediği için garantiye yolladım (garanti süresi devam ediyor) sonra bana garanti süreci izlemem için sitelerinden takip etmemi söyleyen bir mesaj geldi sitelerine gittiğimde ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor gözüküyor servisi aradığımda bana kulaklığın mikrofonunun kırık olduğunu ve bu yüzden garanti dışına çıktığını söylediler oysaki kulaklığı vermeden önce mikrofon çok iyi çalışıyordu bana attıkları resim bu sırf bu yüzden ürünümü garanti dışı olarak değerlendirebilirlermi? haklılarmı?
benim kulaklığında bi anda sol tarafı bozulmuştu. Mikrofonu yapmasınlar madem sadece kulaklığı yapsınlar saçmalamışlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kulaklığında bi anda sol tarafı bozulmuştu. Mikrofonu yapmasınlar madem sadece kulaklığı yapsınlar saçmalamışlar bence

• Konu Sahibi Konu Sahibi

başka bir mazeret olarak da kulaklığın süngerlerinin aşındığını söylüyorlar :(
şaka gibi hocam :/

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
benimkininde süngerleri aşınmıştı bana öyle bişey demediler sünger talep ettim sattıklarını söylediler garanti dışıymış orası

seni yemişler bence tamir edemediler heralde bahane uyduruyorlar

gamerpower markası zaten kötü işçilik yapıyor attığım videyou izlerseniz anlarsınız

Strangersupuk

80+ Bronze
o mikrofon kırık değil, dışındaki plastik kısım sadece yamuk durduğundan dışına çıkmış gibi görünüyor içinde metal kısım var kabloların mikrofona gittiği, garanti seni baya baya kandırmayı deniyor şuan

Birde Süngerler aşındıysa çok çok cüzi fiyattan sünger satmaları lazım ayrıca garantiye etken değil, tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin adam gibi yapsınlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi
o mikrofon kırık değil, dışındaki plastik kısım sadece yamuk durduğundan dışına çıkmış gibi görünüyor içinde metal kısım var kabloların mikrofona gittiği, garanti seni baya baya kandırmayı deniyor şuan
evet hocam bana mikrofon kırık diyorlar bende dedim aynısını mikrofon cayır cayır çalışıyor sadece ucundaki plastik çıkmış ve bu yüzden garanti dışı olarak değerlendiriliyor

benimkininde süngerleri aşınmıştı bana öyle bişey demediler sünger talep ettim sattıklarını söylediler garanti dışıymış orası

seni yemişler bence tamir edemediler heralde bahane uyduruyorlar

gamerpower markası zaten kötü işçilik yapıyor attığım videyou izlerseniz anlarsınız
bir daha aman aman hocam gamepower asla

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Efekan Dry
Hocam ben fazla bilgi sahibi değilim ama ben 3 ürün gönderdim servise hiç sıkıntı çıkarmadılar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hem mikrofonun da sıkıntı yok hem de mikrofon kırık dahi olsa sorunlu parçayı tamir etmek durumundalar diye biliyorum zaten. Fury X sol kulak bozuldugunda ilk garantiye yolladıgımda mikrofon aynı seninki gibi açıkta yarıya kadar hatta hayvani bir acıklık benimki. Kontrolcünün ortasındaki buton içe göçmüştü. Sol kulağı onardılar. Aradaki kontrolcü ve mikrofonu değiştiler. Gamepower garantisi dümdüz seni yiyo şuan da. Tabii benim ki gibi olmaz ama en azından sol kulağı tamir etmek durumundalar hatta bence mikrofon da senin kusurun değil bu mikrofonların özelliği bükebilmen bükülünce açılması üreticinin sorunu bence

Hem mikrofonun da sıkıntı yok hem de mikrofon kırık dahi olsa sorunlu parçayı tamir etmek durumundalar diye biliyorum zaten. Fury X sol kulak bozuldugunda ilk garantiye yolladıgımda mikrofon aynı seninki gibi açıkta yarıya kadar hatta hayvani bir acıklık benimki. Kontrolcünün ortasındaki buton içe göçmüştü. Sol kulağı onardılar. Aradaki kontrolcü ve mikrofonu değiştiler. Gamepower garantisi dümdüz seni yiyo şuan da. Tabii benim ki gibi olmaz ama en azından sol kulağı tamir etmek durumundalar hatta bence mikrofon da senin kusurun değil bu mikrofonların özelliği bükebilmen bükülünce açılması üreticinin sorunu bence
servisi yeniden arayacağım hocam mikrofonum zaten çok iyi çalışıyor ama söyledikleri bahane çok saçma

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yiğit Yenigün
Anker Soundcore q10 kulaklığımın padleri aşındı diye servise gönderip ücretsiz değiştirttim markaların ayrı standartlarımı var yoksa kafalarına göremi

Top Bottom