Enivici Vokke
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,365
- İsim
- Abdullah Aydoğdu

Gamepower Voldon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Voldon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Voldon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar benim için rahatlık ses kalitesinden daha önemli. Havit H2002P falan aldım ama kafama uymadı, küçük geldi. Rahat bir şeyler lazım.
Gamepower Fujin alacaktım fiyatı bir günde aşırı arttı. Bu 2'sini buldum, kulaklığım bozulduğundan acil bir şey sipariş vermem lazım. Gamepower Voldon rahat, büyük kafaya uyacak bir kulaklığa benziyor. Sizce alınır mı? Rahat olsun yeter valla. Şu fiyattaki kulaklıktan eşsiz müzik performansı beklemiyorum.
Son düzenleme: