Gamepower warlock alınır mı

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Fiyatı 230civarı olan gamepower warlock alınır mı sizce ?

tavsiye etmem şahsen. İki yıldır kullanan arkadaşım var şuan bazı tuşları takılıyor ve bazen çalışmıyor. Farklı model tercih edebilirsin mesela Saber RGB alabilirsin.
Onu düşündüm de onun da bilek desteği yok bileğim masanın köşesine geliyor acıyor onun için bilek destekli modellere bakıyorum

Onu düşündüm de onun da bilek desteği yok bileğim masanın köşesine geliyor acıyor onun için bilek destekli modellere bakıyorum
Tamam da kardeşim bilek desteği olanlar da sert plastik. Yine bileğin, kolun acır değişen bir şey yok bence.

Tamam da kardeşim bilek desteği olanlar da sert plastik. Yine bileğin, kolun acır değişen bir şey yok bence.
Sertlikten değil masanın sivri köşelerine denk geliyo başka türlü ayarlıyamıyprum sert olsa masanın üstüne gelse sıkıntı yok ama sivri yerlere geliyor

Sertlikten değil masanın sivri köşelerine denk geliyo başka türlü ayarlıyamıyprum sert olsa masanın üstüne gelse sıkıntı yok ama sivri yerlere geliyor
Warlock alınmaz sorun yaşayan çok insan var geçen görmüştüm duruyorsa ogre rgb iyidir.

Geri