Gamepower Warlock Compact alınır mı?

Reaksiyon skoru
11
Bayadır araştırıyorum ve buna kara verdim. Yinede sizlere bi danışmak istedim. Blue switch modelini almak istiyorum. Alınır mı? Alınmazsa bu fiyat bandında hangi klavye önerirsiniz. teşekkür ederim.

Gta V falan oynuyorsan uçak vs. süremezsin compact önermem

Gta V falan oynuyorsan uçak vs. süremezsin compact önermem
CS:GO oynuyorum bir tek. Sistemim kötü olduğu için Gta V oynayamıyorum. Bu yaz yeni sistem alacağım ve Gta V oynarım. Uçak kontrollerini başka tuşlara atayamaz mıyım?

Ben
Bayadır araştırıyorum ve buna kara verdim. Yinede sizlere bi danışmak istedim. Blue switch modelini almak istiyorum. Alınır mı? Alınmazsa bu fiyat bandında hangi klavye önerirsiniz. teşekkür ederim.
Gamepower warlock kulanıyorum iki buçuk yıl oldu hiç bir sıkıntısı yok örgü ipi felan hayla sağlam öneririm

ben kullanıyorum sıkıntısı yok bence biraz fazla tozlanıyo ben hemen alıştım ama sizi bilemem ben red olanı kullanıyorum he ve klavyeyi kirli kullanıyosanız biraz temziliğe özen gösterin (çekirdek fıstık gibi şeyler yiyosanız pc başında)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,322
Üyeler
190,893
Son üye
Burak3890
Geri