Öneri GamePower Warlock Klavye Nasıldır?

Rainbow ve RGB Arasındaki fark nedir?
rgb de yazılım desteği var ve her tuşa ayrı renk atayabiliyorsun ama rainbowda yazılım desteği yok ve tuşların rengi sabit ben yanlışlıkla rainbow aldım acı bir tecrübeyle öğrendim ama malzeme kalitesi olsun switchleri olsun aynı.Renkden başka bir eksik göremedim yazılım desteği zatejn kullanmıyorum çoğu oyunda ban sebebi

Hocam ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir kez bile olmadı. Mekanik klavyede de otomatik basmayı ilk defa duydum (bilmiyorum belki çok karşılaşılan bir durumdur belki de ama öylese cahilliğime verin.).
sanırım
RGB de yazılım desteği var ve her tuşa ayrı renk atayabiliyorsun ama rainbowda yazılım desteği yok ve tuşların rengi sabit ben yanlışlıkla rainbow aldım acı bir tecrübeyle öğrendim ama malzeme kalitesi olsun switchleri olsun aynı.Renkden başka bir eksik göremedim yazılım desteği zatejn kullanmıyorum çoğu oyunda ban sebebi
Saber RGB varken
Red tercih ederim gece bilgisayar kullandığım için. Evde sıkıntı çıkmasın diye :) Ama blue kullanırken baya zevk verir
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Sanırım Rainbow değil de güzel bir RGB klavye almak istiyorum. Şuan kullandığım klavyeyle biraz daha idare edebilirim. Galiba biriktirip Ogre RGB alacağım. Saber ile aralarında 10tl fark var ikisi arasında kaldım. Saber tabiri caiz ise "pavyon" gibi ama bilek desteği yok. Ve genelde gece kullandığım için ve ablamla aynı odada yaşadığım için o kadar rgb biraz sıkıntı çıkarabilir :P O yüzden Red Switch Ogre RGB düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,747
Üyeler
188,156
Son üye
MusaDoğan29
Geri