Çoğu kişi söylüyor cızırtı gibi şeyleri sen de bir deneyimle istersen
Cızırtıyı değil kulaklığı deneyimle yani.Çoğu kişi söylüyor cızırtı gibi şeyleri sen de bir deneyimle istersen
Satıcıya sordun mu hiç?Sormadıysan sor istersen şimdi.kutusunu açarsam iade falan almazlar diye açmıyım dedim
Mayıs 2020den beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama şans işi olabilirTuşlarıda bir süre sonra bozuluyormuş baya sorun yaşayan var keşke konu açsaydınız daha iyileri vardı.
indirimdeydi kaçırmamak için araştırmadan aldım malesef.289 tl verdim ne alabilirim başkaTuşlarıda bir süre sonra bozuluyormuş baya sorun yaşayan var keşke konu açsaydınız daha iyileri vardı
Mayıs 2020den beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama şans işi olabilir
aynen öyle az para değil ürün..Herkesde sorun çıkıcak diye bir şey yok baya kişide çıktığı için kronik sorunlu oluyor sorunsuz kullanıyorsanız sıkıntı yok ama en küçük bir sorunda bile iade edin.
Redragon varken yüzüne bakılmazindirimdeydi kaçırmamak için araştırmadan aldım malesef.289 TL verdim ne alabilirim başka
incehesaptan aldım canlı desteği yok sanırımCızırtıyı değil kulaklığı deneyimle yani.
Post automatically merged:
Satıcıya sordun mu hiç?Sormadıysan sor istersen şimdi.
Aslında diğer markalara göre ücreti azaynen öyle az para değil ürün..