Öneri Gamer Kulaklık 7.1 Tavsiye

swan

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
500
Videodan İzlediğim Kulaklıklar ve not aldım 1 güzel Almayı düşünüyorum sizce almalıyım
Bu arada sizde kulaklık alacaksınız videoyu izleyin aklınızda fikir edinen olabilir.

1- Rampage Forta-Y (sesi iyi)

2- Rampage Falcon-X (yazın terlemeyapabilir, sesi boğuk geliyor)

3- Rampage X-Titan ( sesi iyi amaağıza çok yaklaştırınca patlamayapıyor ağızdan biraz uzaklaştırıncases güzel)

4- Rampage Pulsar (sesi iyi)

5- Rampage X-Quadro (mikrofon yeri sabit, sesi tam almıyor)

6- Rampage styles (sesi iyi ama kulaklığın arkasında ses kapama ses açma yok)

Öneriniz nedir?

rampage kulaklıklarına güvenim yok. 3 yıl önce aldığım kulaklıkta ses yorumlamayı bırak, kulaklığın sesi gelmiyordu fullde. attığın modelleride bilmiyorum ama suan indirimde gamepower ranger var eskiden 350 lira civarında fp üründü zaman geçip diğer kulaklıkların fiyatı yükselmesin rağmen bunun fiyatı düştü tavsiye ederim mikrofonu çok güzel, müzik için baz tiz ile güzel deneyim sunuyor oyun içi ses kasmayla ilgili fikrim yok

rampage kulaklıklarına güvenim yok. 3 yıl önce aldığım kulaklıkta ses yorumlamayı bırak, kulaklığın sesi gelmiyordu fullde. attığın modelleride bilmiyorum ama suan indirimde gamepower ranger var eskiden 350 lira civarında fp üründü zaman geçip diğer kulaklıkların fiyatı yükselmesin rağmen bunun fiyatı düştü tavsiye ederim mikrofonu çok güzel, müzik için baz tiz ile güzel deneyim sunuyor oyun içi ses kasmayla ilgili fikrim yok
Hmm hangi markaya yöneliğim

tabii ki Hyperx.

tabii ki Hyperx.
Güzelmiş almayı düşünüyorum ilerde herhangi bir sıkıntı çıkartıyormu?

Gamepower mei kullanıyorum memnunum mikrofonu baya iyi EQ modu falan var kulaklık desen hoperlör gibi sesi baya kaliteli geliyor dip ses yok cızırtı falanda yok.

Geri