Neler Yeni

GamerMarkt Sitesi Üzerinden 3 Adet Dava?

Em1rh4nz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Bilgiç
Merhabalar,önceden valorant hesabı alıp satan bir ticaretciydim sonra gamermarkt sitesine üye oldum 4-5 adet hesap sattım ve bir sorun çıkmadı sonrasında hesapları sattıktan 4-5 ay sonra bir dava açıldı itiraz etmedim ve 10.000tl para ödedim sonra tekrardan hesapların çalındığını söyleyip bir daha para istediler onuda ödedim geçenlerde tekrar istediler ve engelleyip geçtim fakat dava açacaklarını söylüyorlar avukata falan danışmadım itiraz etsem sonuç ne olur?her ay para istiyorlar hesap çalındı bahanesiyle bazı sattığım hesapların ilk sahibinin numarası var fakat geri çekilmedi diyorlar arada ben mağdur oluyorum birde gamermarkt sitesinin sözleşmesini onaylamışım sözleşmede "hesaba çalınırsa satan kişi sorumludur" gibisinden bir şey yazıyor

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Emre
Merhabalar,önceden valorant hesabı alıp satan bir ticaretciydim sonra gamermarkt sitesine üye oldum 4-5 adet hesap sattım ve bir sorun çıkmadı sonrasında hesapları sattıktan 4-5 ay sonra bir dava açıldı itiraz etmedim ve 10.000tl para ödedim sonra tekrardan hesapların çalındığını söyleyip bir daha para istediler onuda ödedim geçenlerde tekrar istediler ve engelleyip geçtim fakat dava açacaklarını söylüyorlar avukata falan danışmadım itiraz etsem sonuç ne olur?her ay para istiyorlar hesap çalındı bahanesiyle bazı sattığım hesapların ilk sahibinin numarası var fakat geri çekilmedi diyorlar arada ben mağdur oluyorum birde gamermarkt sitesinin sözleşmesini onaylamışım sözleşmede "hesaba çalınırsa satan kişi sorumludur" gibisinden bir şey yazıyor
1742988303644.png

Bak burada yazıyor knk, hesap oluştururken de işaretlediğin bi kutucuk olur. O da sözleşmeyi okudum onayladım kutucuğudur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,775
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çoğu oyunda hesap ticareti zaten yasak. Yasal olarak bir dayanağı yok bu işin.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Emre
Gamermarket'te hesap satarken ya kendi hesabınızı satın ya da gamermarkt üzerinden satın aldığınız bir hesabı satın.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Alperen Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Bak burada yazıyor knk, hesap oluştururken de işaretlediğin bi kutucuk olur. O da sözleşmeyi okudum onayladım kutucuğudur.
Bazen sözleşmeyi okumak işe yarıyormuş aydınlandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu oyunda hesap ticareti zaten yasak. Yasal olarak bir dayanağı yok bu işin.
Evet hocam neden yapıyorlar bir bilgim yok neyse konuyu okuyan daha hesap satmaz kolay kolay

Clayz

80+ Silver
dunyanın en gereksız sıtesı yok cok guvenlı cart curt bu ne oglum ben hesabı satıyorum alıcı calıdırıyo suc bıze yansıyo hahahaha rezıllık

Bazen sözleşmeyi okumak işe yarıyormuş aydınlandım

Evet hocam neden yapıyorlar bir bilgim yok neyse konuyu okuyan daha hesap satmaz kolay kolay
her sıte ıcın gecerlı degıl ıtemsatıstan cok sattım ben orda boyle bır sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,632
Üyeler
170,893
Son üye
emirfizik0
Top Bottom