Gamerpay para iadesi

bende 18+ olmadığım için kyc için bir ton şey istiyor bunun kolay yolu falan yok mu

Alışveriş için kyc istemiyor, para çekmek ve satış yapmak için istiyor.
aynen işte para çekmek için, ilk çıktığı zaman yapmıştım arkadaşa da yaptırdım da kyc onayını görmemiştim kaç aydır içerde duruyordu para konuyu görünce aklıma geldi

aynen işte para çekmek için, ilk çıktığı zaman yapmıştım arkadaşa da yaptırdım da kyc onayını görmemiştim kaç aydır içerde duruyordu para konuyu görünce aklıma geldi
Yapacak bişe yok satmak için mecbur ByNoGame. Ben kyc yaptığım için çok bıçak vs. sattım şimdiye kadar. Bankaya da maks 1 haftada geldi.

Yapacak bişe yok satmak için mecbur ByNoGame. Ben kyc yaptığım için çok bıçak vs. sattım şimdiye kadar. Bankaya da maks 1 haftada geldi.
hocam ben de dün skin aldım satıcı göndermedi iade işlemi için banka hesabı ekleyip doğrulamamız gerekiyor mu yoksa direkt iade mi oluyor

Tam 8 gün sonra iade oldu. Papara ile iletişime geçtiğim zaman 2-8 gün içerisinde iade olur demişlerdi. Son gün tekrar aradım, bugün 8. gün dediler. Saat 16'dan sonra iade olur dediler ve oldu da.

Geri