🔥İndirim GameSir Nova Lite 1.595,05TL

Sanırım r1 ve r2 analog değil o yüzden bazı oyunlarda (özellikle araba) canınızı sıkabilir.
kral bilgi sahibi değilsen neden yorum yapıyorsun ki mesela? analog var. temmuz ayında vergisiyle 700tlye aldım gamesirin sitesinden. kolun tek eksiği jiroskop yok o da çok büyük eksik değil benim için. birde titreşim çok allaha emanet çalışıyor yani bi dualsense deneyemi beklemeyin.

dostlar bu ürün mü tercih edilir yoksa claw’s tactical mortal mı? ve aralarındaki ücrete değecek fark var mı?

monster clutch mı bumu sizce
monster clutch berbat bir kol
Şu anki kolumdan önce msi force gc20 v2 kullanıyordum almadan önce aylarca araştırdım. 2 en iyi cevabı da onun incelemesinden kazandım. İnceleme yazımı bulamıyorum maalesef ama diğer yakın fiyattakilerle kıyaslamıştım monster clutch BERBAT. Özellikle %20 civarı ölü bölgesi aşırı fazla.

Buna bu parayı vereceğinize 6 bine Flydigi Vader 5 Pro alın (satayım) misler gibi kullanın.

Son düzenleme:
monster clutch berbat bir kol
Şu anki kolumdan önce msi force gc20 v2 kullanıyordum almadan önce aylarca araştırdım. 2 en iyi cevabı da onun incelemesinden kazandım. İnceleme yazımı bulamıyorum maalesef ama diğer yakın fiyattakilerle kıyaslamıştım monster clutch BERBAT. Özellikle %20 civarı ölü bölgesi aşırı fazla.
Neden berbat

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri