Gilbert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
yok oraya yazmadım hiç bişeyÖdeme ekranında yazmamış mıydınız? Orda yazdığınız yeterli
yok oraya yazmadım hiç bişeyÖdeme ekranında yazmamış mıydınız? Orda yazdığınız yeterli
Bende hala gözüküyor indirim.domino white kodla 24 euro ya iniyor daha fazla inmiyor tükendimi
Mail atarkar tahminen size isim soyisim için o xaman isterseniz siz de tekrar atabilirsinizyok oraya yazmadım hiç bişey
Bu switch kolu nova lite ise asıl olarak pc için. Switch kolu olduğundan attığınızda analog trigger yok sadece dijitalhttps://share.temu.com/oEcVq8DCi5A bunla arasında nasıl farklar var?
Vergi çıkmıyor mu hocam 4px ile gelince?Bende hala gözüküyor indirim.
Mail atarkar tahminen size isim soyisim için o xaman isterseniz siz de tekrar atabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu switch kolu nova lite ise asıl olarak pc için. Switch kolu olduğundan attığınızda analog trigger yok sadece dijital
Bildiğim kadarıyla çıkmıyor. Çok nadir olarak ptt ile gelirse çıkıyor.Vergi çıkmıyor mu hocam 4px ile gelince?
4px ile gönderilmesini isteyin mail ile. Tc numaranızla beraber yazın. Vergi çıkma olasılığı çok düşük ama eğer çıkarda ilinizdeki ptt'ye gidip ödeyerek alıyorsunuz kargoyu. Nakit ödemiyordu ben son aldığımdabuna vergi çıkar mı beyler? 13 dolara geldi kargo dahil normalde çıkmaması lazım. vergi çıkarsa nasıl ödeyeceğiz bir de
tamamdır şimdi 13.60 dolara aldım mailide attım umarım vergisiz gelir ortalama kac gün sürüyor gelmesi 4px ile ve yerelde hangi firma getiriyorBende hala gözüküyor indirim.
Mail atarkar tahminen size isim soyisim için o xaman isterseniz siz de tekrar atabilirsiniz
Bu switch kolu nova lite ise asıl olarak pc için. Switch kolu olduğundan attığınızda analog trigger yok sadece dijital
Ortalama 7-14 gün arası gelir. Aras veya MNG ile geliyor benim son kargom arasla gelditamamdır şimdi 13.60 dolara aldım mailide attım umarım vergisiz gelir ortalama kac gün sürüyor gelmesi 4px ile ve yerelde hangi firma getiriyor
27 28 euro sınır. Yaklaşık 32 dolar falan ediliyor2 adet alsak indirimle 27.20 dolara geliyor 30 dolar mı sınırdı 20 dolar mı?
Kuzen whatgeekden nova 2 lite alıyor 30.98'e geliyor geçer dimi ?Ortalama 7-14 gün arası gelir. Aras veya MNG ile geliyor benim son kargom arasla geldi
27 28 euro sınır. Yaklaşık 32 dolar falan ediliyor