❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

ŞİPARİİŞ NUMARSI GSHK İLE BAŞLAYAN DEĞİL Mİ
Hocam relax. Evet o sipariş numarası. Gshk ile başlayan şeyler beraber yazın. Şu an mesai sonu zaten yarın bakarlar maile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim maile cevap gelmedi hala normal mi sabah 9 gibi attım.
Normal benimkine de sonraki sabah döndüler

JASJRJDKDDHWKSJDJDJD ben mi kanka tamam Allahım bişi bilip gibi gelip bilmediğini söyleyince nasıl deliriyolar
adam gibi soru soruyorum çocuk azarlar gibi saçma sapan muhabbet yapma ergen herif. Bişey bilip gibi gelmedim onu nereden çıkardın ki soru sordum.

Hangisini önerirsiniz kaliteli kablosuz gamepad arayışındayım bütçe pek sorun değil

Hangisini önerirsiniz kaliteli ganepad arayışındayım bütçe pek sorun değil
Max bütçenize göre önereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç sorun değil derseniz gamesir cyclone 2 veya daha da sorun değilse flydigi vader 4 pro

Sitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor bu kod lakin gamesir T7 ve nova lite ekstra indirimde olduklarından bu indirim koduyla en kârlı ürünler şu anda. Benim siparişim belirtmememe rağmen 4px ile gönderiliyor. Matematiğim yanlış değilse yaklaşık 43 dolara kadar olan ürünler 30 euro altına geliyor.
Epomakerr gibi elimizde patlamayacaksa alınırr.

Cyclone 2 şuan kafamda olan vergi önemli değilde geçer mi? Ürün 20 kargo 10 dolarmış gibi gösterirler mi
Gamesir konusunda tam bilgim yok bi arkadaş oluyor dedi başka bir forumda lakin whatgeek yapıyor. Bana onlara attığı maili atarsa yazayım buraya

Geri