UmutcanK.41
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
tek hesaptan 2 tane alırsak sıkıntı mı oluyor hocam?İkinciyide çektik hayırlısıyla, ne olur ne olmaz diye eşimin üzerine ve başka adrese sipariş verdim.![]()
tek hesaptan 2 tane alırsak sıkıntı mı oluyor hocam?İkinciyide çektik hayırlısıyla, ne olur ne olmaz diye eşimin üzerine ve başka adrese sipariş verdim.![]()
Ben re sipariş verdim onu. GeçerKuzen whatgeekden nova 2 lite alıyor 30.98'e geliyor geçer dimi ?
Ya hocam sizce nova lite ve nova 2 lite arasındaki fiyat farkına değer mi ?Ben re sipariş verdim onu. Geçer
2 tane 27 doları aştığı için vergi çıkma olasılığı yüksek. O yüzden farklı hesap ve kişilerden sipariş geçtim.tek hesaptan 2 tane alırsak sıkıntı mı oluyor hocam?
beles
mail attım her iki mail hesabına da. vergisiz gelirse efsane olur harbiden.Bildiğim kadarıyla çıkmıyor. Çok nadir olarak ptt ile gelirse çıkıyor.
4px ile gönderilmesini isteyin mail ile. Tc numaranızla beraber yazın. Vergi çıkma olasılığı çok düşük ama eğer çıkarda ilinizdeki ptt'ye gidip ödeyerek alıyorsunuz kargoyu. Nakit ödemiyordu ben son aldığımda
15 dolar hareket sensörü için mi hocamNova lite aldım ama nova t4 pro'da hareket sensörü de varmış, 28.90 dolar. Sipariş iptal etme yok. Support yapıyormuş iptali. 2 hafta faln diyor iade süresiKararsız kaldım.