emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,291
evetSitedeki takip no ne ile başlıyordu hocam LI mi
evetSitedeki takip no ne ile başlıyordu hocam LI mi
Geçmiş olsun benim de aynı şekilde , economic kargo değil de +10 dolar olan kargoyla almak lazımdı
ona ekstra vergi binse daha korkunç olurduGeçmiş olsun benim de aynı şekilde , economic kargo değil de +10 dolar olan kargoyla almak lazımdı
Ptt gümrükten teslim alıncaona ekstra vergi binse daha korkunç olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç para ödiyeceğimiz ne zaman belli oluyor ya
Faturada kesilen fiyata göre vergi kesilmesi lazım. En kötü ihtimalle 17 dolara göre kesilir30 dolardan filan sayılmaz değil mi?
orası çok belli olmuyor 0tl ürün 5 dolar kargo ücretine zamanında 800tl vergi çıkarmışlardı30 dolardan filan sayılmaz değil mi?
bu site hangisiAlıntıyı görüntüle
günaydın beyler
sanmıyorum ne de olsa üzerinde 13.40 dolar yazıyor. insan olanın 30 dolar üzerinden hesaplamaması lazım30 dolardan filan sayılmaz değil mi?
17 trackbu site hangisi
Öyle olmuyor o işler gümrük memuru kafasına göre hesaplıyor 13 dolardan hesaplanmasını boşuna beklemeyin minmum indirimsiz fiyattan hesaplanır.sanmıyorum ne de olsa üzerinde 13.40 dolar yazıyor. insan olanın 30 dolar üzerinden hesaplamaması lazım![]()
indirimsiz fiyat faturada yazıyor muÖyle olmuyor o işler gümrük memuru kafasına göre hesaplıyor 13 dolardan hesaplanmasını boşuna beklemeyin minmum indirimsiz fiyattan hesaplanır.