Hocam acaba sahibinden den birinden seri ıdsini alıp asus a amı atsam valla aşırı mantıklı geldi şimdiMerhaba asus monitör aldım incelemesini yaptığımda 100 TL ayrıca 20 dolar gamesplanet kodu verecekmiş. Ben gamesplanet den steame para atabilirmiyim veya o 20 doları paraya nasıl çevirebilirim?
çok mantıklı geldi şimdi bu sadece 1 ürüne özel mi bulabildiğim her idyi alayımHocam acaba sahibinden den birinden seri ıdsini alıp asus a amı atsam valla aşırı mantıklı geldi şimdi
Hocam acaba sahibinden den birinden seri ıdsini alıp asus a amı atsam valla aşırı mantıklı geldi şimdi
Benim soruma cavap verirseniz sevinirim. Ayrıca bende gamesplanetten oyun keyi alıp burda ucuza satsam mı diye düşündümçok mantıklı geldi şimdi bu sadece 1 ürüne özel mi bulabildiğim her idyi alayım
maalesef o konu hakkında bir bilgim yokBenim soruma cavap verirseniz sevinirim. Ayrıca bende gamesplanetten oyun keyi alıp burda ucuza satsam mı diye düşündüm
değil olm hala olması lazımagalar kampanya ağustos taymış kapa konuyu kappa
Asus un hala web sayfasında var tarih de yazmıyoagalar kampanya ağustos taymış kapa konuyu kappa