❌İndirim Bitti! ⚠️ 📢 GameTalk02 Vatanbilgisayar

ya sistemimi satamadım hala gelen giden sistem topluyo kafayı yıceeem

gametalk dediğiniz noluyor beyler geçen gün kaçırdım görmedim bu sistemi yayın filanmı açıyorlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemi açıkladıktan yine 1 saat sonramı linki veriyorlar ?

ünlü yayıncılar vatanın youtube canlı yayınında yüzyüze sohbet ediyo sohbet anında hazır sistem tanıtıyolar 5 dk sonra link ekleniyo 5dk sürmeden de bitiyo :D
bomba ozaman .d

At yarışı misali.
Yayında insanlar kulvara giriyor. Link gelince hızlı koşan kazanıyor. Tabi al-satcılardan fırsat bulabilirsen.

ben diyorum ki 3060 ti min maximum bu amdnin yeni cikan ekran kartlaından birini koyacaklar gibime geliyor

Benim tahminim geçenki sistemle aynı parçalar olacak ama ekran kartı 3060 ti olacak fiyatı da 14k olacak

At yarışı misali.
Yayında insanlar kulvara giriyor. Link gelince hızlı koşan kazanıyor. Tabi al-satcılardan fırsat bulabilirsen.
Link sohbet kisminda mi yayınlanıyor? Yani sürekli sohbet kısmını mi takip etmek gerekiyor?
ünlü yayıncılar vatanın youtube canlı yayınında yüzyüze sohbet ediyo sohbet anında hazır sistem tanıtıyolar 5 dk sonra link ekleniyo 5dk sürmeden de bitiyo :D
Link sohbet kisminda mi yayınlanıyor? Yani sürekli sohbet kısmını mi takip etmek gerekiyor?

Geri