GAMETECH PSU Nasıldır

Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar sistemde sadece psu kaldı ve 500 w psu alacağım game tech markasını gördüm nasıldır fiyatına göre iyi midir? ? Yorumları falan okuyunca hep olumlu ayrıca bütçe psu için biraz düştü bu yüzden bunu seçtim .
PSU
TEŞEKKÜRLER 🤩

Arkadaşlar sistemde sadece PSU kaldı ve 500 w PSU alacağım game tech markasını gördüm nasıldır fiyatına göre iyi midir? ? Yorumları falan okuyunca hep olumlu ayrıca bütçe PSU için biraz düştü bu yüzden bunu seçtim .
PSU
TEŞEKKÜRLER 🤩
325 tl idi arttırmışlar ama hala alınır

1599839224418.png

Biraz arttırırsan bu var ki sakın seninkini alma geçen hafta gaming gecesinde 319'a düşmüştü sanırsam bu attığım. En kötü fsp 500w al, ama attığın markanın psusunu alma sakın.

Merhaba markamızı gönül rahatlığı ile uzun süre kullanabilirsiniz ürünlerimiz 2 yıl boyunca birebir değişim garantili olup firmamızın şuana kadar patlayan bir ürünü olmamıştır. bunu yazan arkadaşlar sadece gelişi güzel yorum yapmaktadır. Eğer power supply konusunda deneyimli bir kişi varsa bu grupta bizimle iletişime geçebilir ve grupta yayınlamak kaydı ile ürünlerimizden numune gönderebiliriz . Test aşamasından sonra burada paylaşabilir. iyi günler

Merhaba markamızı gönül rahatlığı ile uzun süre kullanabilirsiniz ürünlerimiz 2 yıl boyunca birebir değişim garantili olup firmamızın şuana kadar patlayan bir ürünü olmamıştır. bunu yazan arkadaşlar sadece gelişi güzel yorum yapmaktadır. Eğer power supply konusunda deneyimli bir kişi varsa bu grupta bizimle iletişime geçebilir ve grupta yayınlamak kaydı ile ürünlerimizden numune gönderebiliriz . Test aşamasından sonra burada paylaşabilir. iyi günler
İç yapı resimleri var mı?

Geri