cihan0600
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhabalar gaming gecesinde bu sistemi gördüm alınır mı ? Fiyatı makul geldi indirim de olacak üstüne ama kasa bir tık düşündürdü
Merhabalar gaming gecesinde bu sistemi gördüm alınır mı ? Fiyatı makul geldi indirim de olacak üstüne ama kasa bir tık düşündürdü
![]()
Hikayeli oyunlar rdr cyberpunk falanintel işlemcili sistem alınmaz ellerinde kaldı full firmaların ellerinden çıkarma peşindeler amd alın ileride amd geçmek isterseniz anakart değişeceksiniz bir dünya masraf kendiniz toplayın 35k civarına bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne oyun oynayacaksınız birde ağırlıkl olarak
Hikayeli oyunlar rdr cyberpunk falan
Alınmaz, PCkolik'de 32K'ya Ryzen 5 7500F ve RX 9060 XT'li bir sistem var. Onu almanız daha mantıklı olur hocam.Merhabalar gaming gecesinde bu sistemi gördüm alınır mı ? Fiyatı makul geldi indirim de olacak üstüne ama kasa bir tık düşündürdü
![]()
konu açıldığı için ayrı bir konu açmak istemedim bende bu iki sistem arasında kaldım 60k bütçe var indirim olursa tabi oda olmazsa alamaya bilirim bu sistemler nasıldır veya önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır acaba başka
![]()
Metaverse 9060XT | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Apollon | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com