Gaming gecesi bu sistem alınır mi

Merhabalar gaming gecesinde bu sistemi gördüm alınır mı ? Fiyatı makul geldi indirim de olacak üstüne ama kasa bir tık düşündürdü

intel işlemcili sistem alınmaz ellerinde kaldı full firmaların ellerinden çıkarma peşindeler amd alın ileride amd geçmek isterseniz anakart değişeceksiniz bir dünya masraf kendiniz toplayın 35k civarına bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne oyun oynayacaksınız birde ağırlıkl olarak

Intel 14700 14900 sorunluydu ancak bunu bilmiyorum. amd ekran kartı sürücülerinde de eskiden ben çok sorun yaşamıştım ama şuan bunlar sorunlu mu araştırmanızı öneririm. o kadar para verip çile çekmeyin.

intel işlemcili sistem alınmaz ellerinde kaldı full firmaların ellerinden çıkarma peşindeler amd alın ileride amd geçmek isterseniz anakart değişeceksiniz bir dünya masraf kendiniz toplayın 35k civarına bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne oyun oynayacaksınız birde ağırlıkl olarak
Hikayeli oyunlar rdr cyberpunk falan

konu açıldığı için ayrı bir konu açmak istemedim bende bu iki sistem arasında kaldım 60k bütçe var indirim olursa tabi oda olmazsa alamaya bilirim bu sistemler nasıldır veya önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır acaba başka

konu açıldığı için ayrı bir konu açmak istemedim bende bu iki sistem arasında kaldım 60k bütçe var indirim olursa tabi oda olmazsa alamaya bilirim bu sistemler nasıldır veya önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır acaba başka

9070xt li her türlü çok daha iyi

Geri