Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ismail pirinççi
Geçen hafta x670e Gaming Plus Wifi aldım 9700tl ye , Corsair 32gb 6000MHZ CL36 rami 4000tl ye aldım işlemciyide 12.000tl ye aldık yeni sisteme geçiş yapıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Genç desem
PC de wifi yok da flash bellek gibi olan cihaz vardı wifi sağlıyor ondan var mı indirimdeyse alayım kaliteli bisey

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Alırsan bana da söyler misin bende düşünüyorum böyle bir şey 3 fanlı bir kart alacağım
Hocam aldım da hala elime ulaşmadı ama kasam Lian Li kasasıydı. Aldıktan sonra merak ettim ve kutusuna bakayım dedim. Meğersem bunun GB-001 versiyonunu kutuya koymuşlar. İlk gün hızlı kurduğumdan kasayı, farketmemişim. Bugün demonte yaptım ve ayarladım. GB-001 de baya sağlam hocam. 4080 benim ama 4 slot kart olanlardan ve gayet iyi tutuyor. Onu da öneririm.

Siparişimi tatildeyken verdim. Bursa Aktarmasına gitti ve kaldı orada garip bir şekilde. 2 günde maks gelecek ürün hala elime ulaşmadı. Şimdi de eve döndüm bakalım adres yönlendirme olursa eve isteyeceğim, yoksa da iptal olur zaten.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Ben bu 3 ünü çekiyom beyler diğer kalan parçalar konusunda yardımcı olur musunuz
o paraya galax ekran kartı alman daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi gün farkla n11 den 1650tl daha fazla fiyat vererek aldım
bende o fiyatlara aldım hocam sıkıntı yok en azından taksit yapıyor. Orada nakit fiyat o bizim kadar taksit yapmak istediğinde daha pahalıya geliyor rahat rahat öderiz sorun yok

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Arda doğan

bende o fiyatlara aldım hocam sıkıntı yok en azından taksit yapıyor. Orada nakit fiyat o bizim kadar taksit yapmak istediğinde daha pahalıya geliyor rahat rahat öderiz sorun yok
Ben hiçbir zaman birşeyi taksit yapmam vade farkı yoksa saçma geliyor çünki çok ekliyor dün poco f6 ve r7 7800x3D Sipariş verdim tek çekim daha iyi bkledim.biriktirdim poco f6'ya 20k verirken içim baya yandı 7900gre geliyo o paraya ama işte ileride 4-5 sene belki 7-8sene kullancam

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre

reythes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem

Sistemi aldım kanka

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Metehan bahar
Sence fareler güzel bir indirime düşer mi ve kaliteliler mi
Şuana kadar paylasilan rival 3 dışındakiler hakkinda fikrim yok.(benlik değiller kullanmadim) Ama 2-3 tane daha kesin fare olur.
Rival 3 mouse da bence çok kötü. Alınmaz.

bi sistem çıktı daha o da alınır mı ki
İndirimsiz hâli bana çok pahali geldi bilemiyorum. İndirime bağli.

Top Bottom