Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam birde

hangisinin ekran kartı daha iyi yardımcı olabilir misiniz rica etsem
apex thunderde ki daha iyi olacaktır windforce çok kötü diğer modellere göre.

overclock fln belki daha performanslı olabilir mi diye sordum da teşekkürler
ekran kartı modellerinin performansı hep aynıdır bakman gereken şey soğutması aralarındaki performans farkı max %2-3 olur oda fabrikasyon oc olduğu için bunu kendin de yapabilirsin zor değil.

Hocam birde

hangisinin ekran kartı daha iyi yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Apex Thunder daha iyi olur.

ekran kartı modellerinin performansı hep aynıdır bakman gereken şey soğutması aralarındaki performans farkı max %2-3 olur oda fabrikasyon oc olduğu için bunu kendin de yapabilirsin zor değil.
Anladım hocam teşekkürler özelleştirmeleri sizinki gibi yaptım kaç kya düşse iyidir o özelleştirmeler yapılı

arkadaslar sizce bu indiriimde 7800x33d cakayim mi yoksa 7900x mi alayim. oyun olarak 7800x daha iyi evet ama 7900x hayvanat gibi daha iyi render kissminda ve fiyat farki yok, sadece sogutmassi sikinti ve benim kasama 360mm radyator sigmiyor, sizce ne yapayim

G

7800x3d icin ne kadara dusse alinir
ineirime giren anakarta bak tam aradığım anakart asus olması dışında 12.5 a aorus var benzer diyatlara düşerse alınabilir diye düşünüyorum aorus da geçen hafta 10.5 a düşmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G

ineirime giren anakarta bak tam aradığım anakart asus olması dışında 12.5 a aorus var benzer diyatlara düşerse alınabilir diye düşünüyorum aorus da geçen hafta 10.5 a düşmüş
Bu arada auros elite 12 faz vrm bunda yanlış görmediysem 16 faz vrm mevcut

Arkadaşlar koltuk ihtiyacım var bu hafta hawk koltuk indirimde görünüyor geçen hafta da vardı yanlış hatırlamıyorsam bu hafta ne kadara düşerse almak mantıklı olur farklı sitelerde falan yıl sonu indirimlerinde daha düşüğe bulabilir miyim acaba

Lian Li 207 ve B850 alıp çıkıcam kaç haftadır ikisi de beyaz açılıyor arkadaş ne beyaz aşkıymış bu ya. Buz dolabı alıyoruz sanki.

Geri