ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 356
lt720 360mm kullanıyorum memnunum almak isteyen varsa soğutucu bu arada
apex thunderde ki daha iyi olacaktır windforce çok kötü diğer modellere göre.Hocam birde
![]()
Apex Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Nova Edge | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
hangisinin ekran kartı daha iyi yardımcı olabilir misiniz rica etsem
overclock fln belki daha performanslı olabilir mi diye sordum da teşekkürlerapex thunderde ki daha iyi olacaktır windforce çok kötü diğer modellere göre.
ekran kartı modellerinin performansı hep aynıdır bakman gereken şey soğutması aralarındaki performans farkı max %2-3 olur oda fabrikasyon oc olduğu için bunu kendin de yapabilirsin zor değil.overclock fln belki daha performanslı olabilir mi diye sordum da teşekkürler
Apex Thunder daha iyi olur.Hocam birde
![]()
Apex Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Nova Edge | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
hangisinin ekran kartı daha iyi yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Anladım hocam teşekkürler özelleştirmeleri sizinki gibi yaptım kaç kya düşse iyidir o özelleştirmeler yapılıekran kartı modellerinin performansı hep aynıdır bakman gereken şey soğutması aralarındaki performans farkı max %2-3 olur oda fabrikasyon oc olduğu için bunu kendin de yapabilirsin zor değil.
49'a 48'e düşse çok iyi olur.Anladım hocam teşekkürler özelleştirmeleri sizinki gibi yaptım kaç kya düşse iyidir o özelleştirmeler yapılı
ineirime giren anakarta bak tam aradığım anakart asus olması dışında 12.5 a aorus var benzer diyatlara düşerse alınabilir diye düşünüyorum aorus da geçen hafta 10.5 a düşmüş![]()
ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
7800x3d icin ne kadara dusse alinir
Bu arada auros elite 12 faz vrm bunda yanlış görmediysem 16 faz vrm mevcutG
ineirime giren anakarta bak tam aradığım anakart asus olması dışında 12.5 a aorus var benzer diyatlara düşerse alınabilir diye düşünüyorum aorus da geçen hafta 10.5 a düşmüş