tepkime süresinin 20 ms olduğunun farkındasınız değil mi?Sürekli F5 atın
Biz 3600 olan RAM'den satın aldık
Fiyatı güzel.
Fiyatı uygunhttps://www.incehesap.com/gamepower-calypso-su-gecirmez-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-44884/
Bu alınır mı ? Arkadaş için soruyorum.
Zaten 3000 olan daha iyi yukarıda hesabını yaptım. Sizin için bilmeden de olsa daha iyi olmuş. 3600 olan alınmaz tepkime süresi berbat.Site çöktü düzeldiğinde 3600 olan tükenmişti, giremedim. Yapacak bir şey yok 3000 mhz olanları çok uyguna aldım.
Evet, farkındayız.tepkime süresinin 20 ms olduğunun farkındasınız değil mi?
(20/3600)x2000: 11.11 ns çok yüksek bir değer. CL 16 3000 mhz olan bir RAM'dan daha kötü.
Hayırlı olsun kral.Asus tuf monitör ve cougar oyuncu koltuğunu aldım bakalım hayırlısı. Özellikle koltukla ilgili bilgisi olan varmı
Eğer paranız yarına kadar geri yatırılmazsa incehesapla iletisime gecin yardimci olucaklardirArkadaşlar ekran kartı alacaktım tüm her şeyi yaptım ödemeden sonra taksit sayısı 6 dan fazla olmaza dedi fakat 5 seçmiştim şu sipariş başarısız gözüküyor işlem yarıda kalmış diyor ama para hesaptan çekilmiş daha doğrusu provizyonda accaba para provizyondan döner mi
Öyle yapacağım artık provizyondan ne zmaan sonuçlanır acaba müşteri hizmeleri ilgili mi incehsap ınEğer paranız yarına kadar geri yatırılmazsa incehesapla iletisime gecin yardimci olucaklardir
Sabah geri gelir paranArkadaşlar ekran kartı alacaktım tüm her şeyi yaptım ödemeden sonra taksit sayısı 6 dan fazla olmaza dedi fakat 5 seçmiştim şu sipariş başarısız gözüküyor işlem yarıda kalmış diyor ama para hesaptan çekilmiş daha doğrusu provizyonda accaba para provizyondan döner mi
Müşteri hizmetleri ile ilgili 2 saat önce bir başlık açtım ama umarım ben bahtsız bedeviyimdir sizin sorununuz hızlı çözülür.Öyle yapacağım artık provizyondan ne zmaan sonuçlanır acaba müşteri hizmeleri ilgili mi incehsap ın
Evet size ne kadar yardimi dokunur bilmiyorum ama böyle birșey benim de basıma gelmisti n11den bi kulaklik siparis etmistim 350 tl ininal kart ile parayi cekti fakat siparisi vermemis ertesi gun farkettim magazayla iletisime gectim siparisiniz gozukmuyor bizde muhtemelen paraniz askida kalmistir demislerdi bende ininal musteri hizmetlerini aradim anlattim derdimi bana 1 hafta beklememi daha sonra paranin hesaba yatirilcagini soylediler fakat yatirilmadi ama yatirilana kadar hergun musteri hizmetlerini aradim rahatsiz ettim ilgilensinler diye 1 haftanin sonunda tekrar aradim bana 1 hafta once paramin geri yatirilcagini soylediniz aka yatirilmadi dedim bana sikayetinizi anlatan bir dilekce yazip eposta adresimize gonderip musteri hizlmetlerini arayin dilekcenizi kaydetsinler 15 gun icerisinfe yatirilir paraniz dediler 9. Günde geri iade ettiler.Öyle yapacağım artık provizyondan ne zmaan sonuçlanır acaba müşteri hizmeleri ilgili mi incehsap ın