YiğitAysul
80+ Silver
Sıvı soğutma gelir mi sizce ?
çok sık sıvı soğutmalar düşüyor gaming gecesinde bence gelir.Sıvı soğutma gelir mi sizce ?
NZXT gelebilir.Sıvı soğutma gelir mi sizce ?
Pek bilgim yok alırsam 5600x için kullanancağım iyi bir soğutucu şart diyorlarçok sık sıvı soğutmalar düşüyor gaming gecesinde bence gelir.
bende de 5600x var ben fuma 2 sipariş verdim 50 dereceye kadar düşüyor oyunlardaPek bilgim yok alırsam 5600x için kullanancağım iyi bir soğutucu şart diyorlar
İşlemciyi alacağım bu fiyat nasılbende de 5600x var ben fuma 2 sipariş verdim 50 dereceye kadar düşüyor oyunlarda
650-700 TL'ye bile alınır sonuçta kulaklık standları pahalıBeyaz Corsair Void Elite RGB + kulaklık standı sizce ne kadara düşer? Eğer klavye gelmezse ve fiyatı 600 olursa alacağım.
600 zor 750 gibi olurBeyaz Corsair Void Elite RGB + kulaklık standı sizce ne kadara düşer? Eğer düzgün bir klavye gelmezse ve kulaklığın fiyatı 600e düşerse alacağım.
şuanki fiyatı bile iyi o kadar düşmez ama 700 olabilirBeyaz Corsair Void Elite RGB + kulaklık standı sizce ne kadara düşer? Eğer düzgün bir klavye gelmezse ve kulaklığın fiyatı 600e düşerse alacağım.
gayet güzel bir fiyat alabilirsiniz.