ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
ne kadar sadece kasa için bütçeniz hocamMaalesef sıfırdan ama bütçem yüksek
ne kadar sadece kasa için bütçeniz hocamMaalesef sıfırdan ama bütçem yüksek
Maalesef sıfırdan ama bütçem yüksek
Ekran kartı hariç 7k gibi biraz artabilir bütçene kadar sadece kasa için bütçeniz hocam
ekran kartı aklınızda ne var hocam ayrıca ekran kartı için de bütçeniz ne kadar çünkü bu tarz sistemler alabilirdiniz meselaEkran kartı hariç 7k gibi biraz artabilir bütçe
İyi gibi.İyi mi yaptım sizce?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kadar yüksek değil ben başlangıç için beni idare edecek bir kart arıyorumekran kartı aklınızda ne var hocam ayrıca ekran kartı için de bütçeniz ne kadar çünkü bu tarz sistemler alabilirdiniz mesela
BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
anladım hocam o zaman parçaları yavaş yavaş alıp en son da idarelik kartdan sonra yani güzel bir kart alarak sistemi tamamlayacaksınızHocam bu kadar yüksek değil ben başlangıç için beni idare edecek bir kart arıyorum
Aynen hocam tam demek istediğimi demişsininizanladım hocam o zaman parçaları yavaş yavaş alıp en son da idarelik kartdan sonra yani güzel bir kart alarak sistemi tamamlayacaksınız
çünkü bende öyle yapıyorum hocam güzel aldınız anakartı hayırlı olsun inşallah bir de 5600x ve 8x2 ram misssAynen hocam tam demek istediğimi demişsininiz
Bence iyidir f/p olarak zaten iyi. Ben hyperx fury rgb 8x2 915tlye aldım.İyi gibi.
Hocam bu anakarta apu takılır değilmi tabi yakışmıyor o ayridaçünkü bende öyle yapıyorum hocam güzel aldınız anakartı hayırlı olsun inşallah bir de 5600x ve 8x2 ram misss
rica ederim hocam takılıyordur arka kısımda görüntü çıkışları var fakat hangi apu işlemcileri destekliyor bilmiyorum maalesefHocam bu anakarta apu takılır değilmi tabi yakışmıyor o ayrida
Sıkıntı olmaz değil mi?
Teşekkür ederim
Yardımınız için