Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Güç kaynağını değiştirmene gerek yok
Biraz konu sapıtacak ama fiyatı güzel bende mutluyum aslında w belki dedim sıkıntı olur mu
Fiyatı güzel alacak olan arkadaşlar bakabilir ve önerebilirsiniz.

YiğitAysul

80+ Silver
AMD ryzen 5 3500x / MSI mpg b550 gaming edge wifi / Saphire 5500xt 8 GB Nitro+ ARGB / Hyperx fury RGB 8x2 GB 3600 MHz CL 17 / Adata xpg spectrix RGB m.2 ssd 256 GB / MSI mpg gungnir 110r / High power 600W 80+ gold / MSI G24C4 23.6" 144Hz 1ms

İşlemci ekran kartı ve güç kaynağı değiştireceğim full msi yapacağım monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,754015561.html
bunu almayı düşünüyorum ama zamanı var 2 ay sonra komple bir upgrade yapacağım üniversite olduğu için derslerden ötürü yapamadım 1 ay sonra başlarım biraz kafa ağrıtacağım forumda önümüzdeki günlerde :)
Dediğim gibi 3070 e kadar 650w yetiyor ama daha üst bir upgrade yaaprsan 750w daha iyi olacaktır
Bu arada benimde çoğu parça msi ama kasalarıni çok beğenmedim siz memnun musunuz?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Dediğim gibi 3070 e kadar 650w yetiyor ama daha üst bir upgrade yaaprsan 750w daha iyi olacaktır
Bu arada benimde çoğu parça msi ama kasalarıni çok beğenmedim siz memnun musunuz?
herhangi bir sıkıntı yok sessiz fanlar soğutma tarafı da düşünüldüğü kadar kötü değil. boşta ekran kartı 45 derece konuyu fazla değiştirdik gibi oldu özelden sormak istediğin var ise cevaplayabilirim.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
@God Like Sistemin geldimi acaba geldiyse memnunmusun kasa ve havalandırma tarafından özellikle ? Bende almayı düşünüyorum:)

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
@God Like Sistemin geldimi acaba geldiyse memnunmusun kasa ve havalandırma tarafından özellikle ? Bende almayı düşünüyorum:)

Evet sistemim geldi şuanda bios driver vs güncellemelerini yapıyorum şuana kadar herhangi bir test yapmadım driver güncelleme haricinde mevcut piyasaya göre aldığım sistemden memnunum ayrıca fan'daki en yüksek fan sesi bayağı yoğun geliyor fakat 3 kademe ses var eğer sessiz bir şeyler ile uğraşıyorsanız düşürebiliyorsunuz RGB aydınlatma modları var hatta kumandasıda mevcut ilk izlenim olarak verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum şimdi birazdan stres testi yapacağım şuanlık söyleyeceklerim bu kadar :)

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Evet sistemim geldi şuanda bios driver vs güncellemelerini yapıyorum şuana kadar herhangi bir test yapmadım driver güncelleme haricinde mevcut piyasaya göre aldığım sistemden memnunum ayrıca fan'daki en yüksek fan sesi bayağı yoğun geliyor fakat 3 kademe ses var eğer sessiz bir şeyler ile uğraşıyorsanız düşürebiliyorsunuz RGB aydınlatma modları var hatta kumandasıda mevcut ilk izlenim olarak verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum şimdi birazdan stres testi yapacağım şuanlık söyleyeceklerim bu kadar :)
Kesinlikle katılıyorum bu piyasada 3600 işlemcili rtx 2060'lı sistemler 10400'den aşağı göremedim açıkçası indirim ile beraber cidden çok iyi fiyata geliyor.Tek korkum kasa ve PSU acaba Corsair modelini alsam PSU tarafında sorun çekmem ama hava akışı olarak ön taraf kapalı,gamepowerın mesh modeli hava bakımından güzel ama o kasada da PSU pek önerilmiyor.Ben en azından gamepower alıp hava akışının güzel olması ve ilerde 1 sene içerisinde fspnin PSU'larıyla değiştirmekten yanayım.Sence hangisini seçmeliyim ? Bu arada hayırlı olsun cidden çok güzel bir sistem işlemci olsun ekran kartı olsun ram SSD her şeyi güzel cidden sistemin.💯

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Kesinlikle katılıyorum bu piyasada 3600 işlemcili rtx 2060'lı sistemler 10400'den aşağı göremedim açıkçası indirim ile beraber cidden çok iyi fiyata geliyor.Tek korkum kasa ve PSU acaba Corsair modelini alsam PSU tarafında sorun çekmem ama hava akışı olarak ön taraf kapalı,gamepowerın mesh modeli hava bakımından güzel ama o kasada da PSU pek önerilmiyor.Ben en azından gamepower alıp hava akışının güzel olması ve ilerde 1 sene içerisinde fspnin PSU'larıyla değiştirmekten yanayım.Sence hangisini seçmeliyim ? Bu arada hayırlı olsun cidden çok güzel bir sistem işlemci olsun ekran kartı olsun ram SSD her şeyi güzel cidden sistemin.💯

PSU değiştirilebilir bende bu şekilde düşünüyorum fakat adım adım gitmek istiyotum sizin gibi şimdi furmark testi yapıyorum 15dklik sonucu paylaşıcam oradan daha net bilgilere de ulaşabilirsiniz hem sistem hemde kasa hakkında

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
PSU değiştirilebilir bende bu şekilde düşünüyorum fakat adım adım gitmek istiyotum sizin gibi şimdi furmark testi yapıyorum 15dklik sonucu paylaşıcam oradan daha net bilgilere de ulaşabilirsiniz hem sistem hemde kasa hakkında
Tamamdır bekliyorum bakalım. Umarım sonuçlar iyi çıkar :)

samet4747

80+ Platinum
bugün cuma mı konuyu niye hortladı la

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İndirimden hazır sistem alan biri varmış, onunla ilgili konu devam etmiş.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@Tokuchi77 - Hazır sistem soruyordun, i5 9400F + 6700 XT'li geldi.
Screenshot_44.png

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
bana da bir tane kablosuz mouse lazım bu akşam gelirmi sizce ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,315
Üyeler
167,954
Son üye
egaa
Top Bottom