Anladım. Ekran kartım RTX 2060 olduğundan 27 inç sıkıntı çıkarabilir demişsin. Ekran kartın ile alakası yok pikselleşmenin.hayır fps anlamında değilde pikselleşme sıkıntısı olabilir düye düşünmüştüm.
Anladım. Ekran kartım RTX 2060 olduğundan 27 inç sıkıntı çıkarabilir demişsin. Ekran kartın ile alakası yok pikselleşmenin.hayır fps anlamında değilde pikselleşme sıkıntısı olabilir düye düşünmüştüm.
Nasıl buldun ya ölü pikseli bana yerini gösterseler bulamamGeçen Cuma Günü Gaming Gecesinden ASUS TUF VG249Q Monitörü Alan Biri Var Mı?
Mükemmeliyetçilik Hastalığımdan Dolayı 1 Adet Olan Ölü Piksel Sorunu İle Uğraşıyorum...
Ölü piksel testine girdim bir baktım üst taraflarda minnak bir ölü piksel var. Artık ne olduğundan emin değilim ama...Nasıl buldun ya ölü pikseli bana yerini gösterseler bulamam
Foto atsana hocam benzer bir model kullanıyorumÖlü piksel testine girdim bir baktım üst taraflarda minnak bir ölü piksel var. Artık ne olduğundan emin değilim ama...
Foto atsana hocam benzer bir model kullanıyorum
Fotoğrafı açamadım ama
Kamerada daha az belli oluyor.
Tekrar bakın hocam.Fotoğrafı açamadım ama
Kamerada daha az belli oluyor.
Tekrar bakın hocam.
Hala görünmüyor hocamTekrar bakın hocam.
Gördüğüm en belirgin foto
XDŞimdi daha belirgin
Forumdan kaynaklı bir sorun anlaşıldı. Tekrar atayım.Hala görünmüyor hocam
Çok ufak ölü piksel bile olmayabilir ama çoğalırsa sıkıntı incehesap ile görüşün benceXD
Forumdan kaynaklı bir sorun anlaşıldı. Tekrar atayım.
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi kamerada pek belli olmuyor.