Valla bende aldım sırf fiyatından. 5060 ti 16 gb için bütçem de var ama fiyatı uygun geldi. Hata mı ettim bilmiyorum7700xt aldım beyler bu fiyata baska kart yok
Valla bende aldım sırf fiyatından. 5060 ti 16 gb için bütçem de var ama fiyatı uygun geldi. Hata mı ettim bilmiyorum7700xt aldım beyler bu fiyata baska kart yok
Benimde max bütçem buydu normalde 6750xt alacaktım 14.250 ye 750 fazlasına bu geldi gayet iyiValla bende aldım sırf fiyatından. 5060 ti 16 gb için bütçem de var ama fiyatı uygun geldi. Hata mı ettim bilmiyorum
çok iyi fiyat güle güle kullanın, ikinci elde hala 13500 14000 binden satmaya çalışıyorlar.Valla bende aldım sırf fiyatından. 5060 ti 16 gb için bütçem de var ama fiyatı uygun geldi. Hata mı ettim bilmiyorum
50-80w falza ekeltrik çeker başkada da sorrun yok.7700xt aldım beyler bu fiyata baska kart yok
Soğutma seçeneği yok bu sisteme hava soğutma imkansız yetmez en az 240mm lazım7800lü kasa için yorum nedir
Hayırlı olsun muhtemelen uzun süre bu fiyatlara gelmez diye tahmin ediyorum red devil çıkalı kaç ay oldu nadir kampanyalar dışında pek düşmedi fiyatları 9070xt lerin . rgb kontrol yazılımı sitesinde mevcut ama kablosunu bağlamadan anakart ile senkronize olmuyor maalesef .Çektim devili![]()
Çeksin reis 750w psu var50-80w falza ekeltrik çeker başkada da sorrun yok.
Tam parasız döneme denk geliyor hep bende çekerdim yoksa alanlar güle güle kullansınHayırlı olsun muhtemelen uzun süre bu fiyatlara gelmez diye tahmin ediyorum red devil çıkalı kaç ay oldu nadir kampanyalar dışında pek düşmedi fiyatları 9070xt lerin . rgb kontrol yazılı sitesinde mevcut ama kablosunu bağlamadan anakart ile senkronize olmuyor maalesef .
Eyvallah hocam bakma benimde durumlar biraz limoni maximum 3 taksit aldım ama olmayınca olmuyor maalesef .Tam parasız döneme denk geliyor hep bende çekerdim yoksa alanlar güle güle kullansın
Benimde hava trafik kontrolörü olmam
Asus yada msi da kampanya kovalarsanız bence daha isabetli olur eğer aceleniz yoksa tabi . güzel anakart aslında ama hiç kullanmadım ben olsam bu bütçede asus b650m-r yada m-k benzeri bir ürün alırdım , benzer fiyatta msi da olabilir .Benimde hava trafik kontrolörü olmam,
O değil bu colorful ax b650 anakart alınır mı ? 7700 xt ve 7800x3d takacağım. Bütçe arttırıp asus tuf b650 yasa msi gamin plusta alabilirim.