Bunun yerine 7800x3d 5070 sistem çok daha mantıklıİşlemci
1 x AMD Ryzen 5 9600 3.8GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Anakart
1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart
Ekran Kartı
1 x COLORFUL GeForce RTX 5060Ti GDDR7 128Bit (NB DUO 16GB-V) Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek
1 x GSKILL Ripjaws M5 RGB 32 GB (2x16) 6400MHz CL36 DDR5 Gaming Ram (F5-6400J3648F16GX2-RM5RW)
SSD
1 x WD Black SN7100 1TB 7250/6900MB/s M.2 NVMe GEN4 SSD Disk - WDS100T4X0E
Kasa
1 x Cooler Master MasterBox TD500 V2 Siyah TG 750W ATX 3.1 80+ Bronze ARGB 4x120mm Fanlı Mesh ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
İşlemci Soğutucu
1 x Cooler Master Hyper 411 Nano RR-H410-25PK-R1 90cm Intel/AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu
Hocam 50.000 TL'ye bu sizce uygunmudur
para boşa mı gider ?
Bir de ARCTIC Liquid Freezer II 360 var. LT720 mi Freezer II mi?Az daha koy bunu al.
![]()
DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.777,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bundan geceye kadar kalır ins ya almayı düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Stok mu yenilediler tekrardan, yoksa alanlar iptal mi etti? Az önce 8 gösteriyordu.
Bence Stok yenilemişler. Tükendi yazıyordu.Alıntıyı görüntüle
Stok mu yenilediler tekrardan, yoksa alanlar iptal mi etti? Az önce 8 gösteriyordu.
Hazır sistemelr güzel.Dostlar şöyle topladım kolay erişim için
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler ve MONİTÖRLER
İgame RTX 5070 ve diğer indirime giren kartlar![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Asus prime B650M-R, R7 7800X3D ve İndirime giren diğer AMD İşlemci ve Anakartlar![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İndirime giren İntel İşlemci ve Anakartlar![]()
Güzel indirime giren Ekipmanlar![]()
![]()
incehesap gaming gecesi indirimleri yayınlanmaya başladı.
Daha önceki indirim günlerinde elinde parası olanlar bazı ürünlerde "alınır mı? - alınmaz mı?" kararsızlığı yaşıyor ve konu açıyordu.
Bu konuyu fikir danışılması adına açtım.
İndirimden ürün almak isteyenler, genelde şu soruları düşünüyor
- Almayı düşündüğü ürün parasını hak ediyor mu?
- Eğer alırsa sistemine uyar mı?
- Almak istediği parça daha ucuza başka yerde satılıyor mu?
Ürün almak isteyenler bu ve benzeri sorularını buraya yazabilirler.
Böylece tek konu üzerinden bir çok kişiye yardım edilmiş olur.
Aynı soruyu düşünen arkadaşların cevabı alması kolay olur.
Açılan konuların bazıları da aktiflikten aşağılara gidip kaybolmamış olur.
Yardım etmek isteyenler için de, destek hattı gibi takibi kolay bir konu elde etmiş oluruz.
Ve bilgisi olan bir çok kişinin yorumu olacağından, yanlış yönlendirmelerin önüne geçmiş oluruz.
Ek olarak;
Elinde bütçesi olanlara tavsiyem, 22:00'dan önce üyelikleri yoksa siteye kayıt olmaları ve gerekli adres bilgilerini yazmaları.
Çünkü bazı ürünler düşük stoktan satışa açılıyor, siz sepeti onaylarken hesap açmasıydı, posta kodu girmesiydi vs.
Stokları kaçırabilirsiniz.
Umarım gönlünüze göre indirimler bulursunuz.
Herkese iyi forumlar.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
.
02.10.2020 tarihli güncelleme
Bu açtığım konu uzun zamandır "En popüler konular" sıralamasında 1. sıradaydı.
Biraz önce de "100.000 görüntülenmeyi geçen ilk konu" oldu.
Hayırlı olsun.
Alıntıyı görüntüle
2. tabii ki. RTX 5060 8 GB VRAM'e sahip olduğu için güncel oyunlarda çok üzer. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor.![]()
Rainclaw Gold PBM | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu ikisi sistem arasında kaldım sizce hangisi fiyatına göre alınır yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Meder Goldu al. Anakart ve Rami özelleştirirsen daha tatlı olur.![]()
Rainclaw Gold PBM | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
bu ikisi sistem arasında kaldım sizce hangisi fiyatına göre alınır yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hocam bu PSU ile ilgili döküman veya inceleme var mı ?2. tabii ki. RTX 5060 8 GB VRAM'e sahip olduğu için güncel oyunlarda çok üzer. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor.
Colorful igame rtx5070 ultra alınır mı? 29 k yaMeder Goldu al. Anakart ve Rami özelleştirirsen daha tatlı olur
Hocam cs2 valorant lol odaklı ghosting sorunu olmayan gecikme değeri çok yüksek olmayan bi monitör istiyorum. rx 7700 xt 12gb ryzen 5 7500f sisteme 240hz mi alınır yoksa 165-180hz mi?AOC 24G4X'in kopyası. Kronik sorunlu panele sahip uzak durun. Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.