eşeğe para vermeyin ne olduğu belirsiz paneller.James Donkey rion r40 alınır mı?
eşeğe para vermeyin ne olduğu belirsiz paneller.James Donkey rion r40 alınır mı?
fiyat uygun geldi amaeşeğe para vermeyin ne olduğu belirsiz paneller.
ucuz mal alacak kadar zengin değilim.fiyat uygun geldi ama
var mı başka tavsiyeniz 6k bütçe varucuz mal alacak kadar zengin değilim.
24 ya da 27 inç mi istiyorsun 1080p mi 2k mı ne için kullanacaksın bunları belirtirsen öneri yapabiliriz.var mı başka tavsiyeniz 6k bütçe var
şuan asusun 27 monitörünü kullanıyorum genelde cs oynuyorum 1080p yeterlidir diye düşünüyorum24 ya da 27 inç mi istiyorsun 1080p mi 2k mı ne için kullanacaksın bunları belirtirsen öneri yapabiliriz.
27 olması şart değilşuan asusun 27 monitörünü kullanıyorum genelde cs oynuyorum 1080p yeterlidir diye düşünüyorum
Tam modeli ne kaç Hz?şuan asusun 27 monitörünü kullanıyorum genelde cs oynuyorum 1080p yeterlidir diye düşünüyorum
Tam modeli ne kaç Hz?
E-sporda kariyer hedefin yoksa 144Hz gayet yeterli. 1080p geçmek istiyorsan Hz olarak en az 240 bir şey almalısın CS için o da bütçeyi arttırır bence gereksiz bir harcama olur.
Başarılı hayırlı olsun.Şu şekil derledim topladım verdim siparişi
Asus TUF Gaming VG249QM5A alınır mı pekiE-sporda kariyer hedefin yoksa 144Hz gayet yeterli. 1080p geçmek istiyorsan Hz olarak en az 240 bir şey almalısın CS için o da bütçeyi arttırır bence gereksiz bir harcama olur.