Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ercank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ercan kamit
ekran kartı olayı nasıl hocam sizce ekran kartı hiç gözükmüyor gibi ön panelin arkasında kalıyor tasarım olarak bir dezavantaj mı ?
benim ekran kartı kablomdan dolayı çok önde duruyor o yüzden gözükmüyor ama normal kablolar ile geriye doğru çekilebilir ve yandan gözükebilir. Lakin ekran kartının fan tarafında ışıklandırma varsa çok güzel duracaktır ön taraftan

IMG_3649.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
berke erzan
benim ekran kartı kablomdan dolayı çok önde duruyor o yüzden gözükmüyor ama normal kablolar ile geriye doğru çekilebilir ve yandan gözükebilir. Lakin ekran kartının fan tarafında ışıklandırma varsa çok güzel duracaktır ön taraftan

Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim hocam ışıklandırma olacak ama dediğim gibi önü tam açık yapmamışlar ya o yüzden tam bir görsellik vermeyecektir önü cam olsa büyük ihtimal alıcaktım. tabi onuda havalandırma açısından o şekilde yapmışlardır.

MaDMaxiBo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ibrahim
B760 anakart baktım tırt. 10 gün önce 7300 olan karta 7700 demişler indirim!

6 bine 13500 i5 işlemci aldım, 6 bine düzgün anakart yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Celal Çelik
Ne ürün çeşitliliği vardı ne fiyat indirimi bir msi modeli sattılar 30 stoktan 1 tane satıldı

EY1928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
EFE CAN

Alıntıyı görüntüle
hocam bende aldım aynı kasadan bu akşam beyaz olanını,3500 tl ye gayet makul bir fiyat ki üzerinde 3 adet fan ve riser kablo ile geliyor sanırım riser kabloyu farklı kasalarda da kullanabiliriz.
Yükte ve boşta genel dereceleriniz nasıl acaba hangi donanımlara sahipsiniz bu kasa içerisinde birkaç şey yazabilirseniz bilgileniriz kasa hakkında saygılar

ercank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ercan kamit
Hayırlı olsun öncelikle. Evet kablo başka kasalarda da kullanılabilir. Sadece kablonun fiyatı baktığımda iki bin tl civarındaydı. Kasa standart kasalardan farklı olduğu için benim için çok şık. Egzoz fanı yeri dışarıdan kötü bir görüntüye sahip ama arkada kaldığı için gözükmüyor ve işlevini güzel yerine getiriyor. Malzeme kalitesi olarak çok üst düzeyde. Üzerinde ki fanlar gayet güzeller, yerinden dolayı şüpheliydim ama sıcak havayı gayet başarılı bir şekilde dışarıya atıyor. Ekran kartının konumu hava akışı açısından bence çok iyi. Eğer kasayı masanın üzerine konumlanacaksa, kasanın usb bağlantı noktalarının konumu da muhteşem yerde. Hemen el altında.
Ekran görüntüsü 2025-04-13 232316.png
Ekran görüntüsü 2025-04-12 211427.png

Sıcaklık değerleri bu şekilde. Kasanın donanımları da yazıyor fotoğraflarda.
Sıvı soğutma, "Corsair nautilus 360 rs" modeli.
Stres testide yapmıştım cpu 70 dereceyi, cpu package 80 dereceyi geçmedi. Ekran kartını hatırlamıyorum maalesef

Top Bottom