GPiro
80+ Platinum
Gg gecesi özel diyorlar kaç haftadır aynı para arada vatanda 11 e felan düşüyorBU ALINIR MI SİZCE
Alıntıyı görüntüle
Gg gecesi özel diyorlar kaç haftadır aynı para arada vatanda 11 e felan düşüyorBU ALINIR MI SİZCE
Alıntıyı görüntüle
benim ekran kartı kablomdan dolayı çok önde duruyor o yüzden gözükmüyor ama normal kablolar ile geriye doğru çekilebilir ve yandan gözükebilir. Lakin ekran kartının fan tarafında ışıklandırma varsa çok güzel duracaktır ön taraftanekran kartı olayı nasıl hocam sizce ekran kartı hiç gözükmüyor gibi ön panelin arkasında kalıyor tasarım olarak bir dezavantaj mı ?
teşekkür ederim hocam ışıklandırma olacak ama dediğim gibi önü tam açık yapmamışlar ya o yüzden tam bir görsellik vermeyecektir önü cam olsa büyük ihtimal alıcaktım. tabi onuda havalandırma açısından o şekilde yapmışlardır.benim ekran kartı kablomdan dolayı çok önde duruyor o yüzden gözükmüyor ama normal kablolar ile geriye doğru çekilebilir ve yandan gözükebilir. Lakin ekran kartının fan tarafında ışıklandırma varsa çok güzel duracaktır ön taraftan
Alıntıyı görüntüle
hocam bende aldım aynı kasadan bu akşam beyaz olanını,3500 tl ye gayet makul bir fiyat ki üzerinde 3 adet fan ve riser kablo ile geliyor sanırım riser kabloyu farklı kasalarda da kullanabiliriz.benim ekran kartı kablomdan dolayı çok önde duruyor o yüzden gözükmüyor ama normal kablolar ile geriye doğru çekilebilir ve yandan gözükebilir. Lakin ekran kartının fan tarafında ışıklandırma varsa çok güzel duracaktır ön taraftan
Alıntıyı görüntüle