Gaming Gecesi XPG 8100 SSD

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar gaming gecesinde Adata XPG 8100 512 gb m.2 ssd modeli 599 TL'ye indirime giriyor genelde her hafta. Bu modeli almak istiyorum nasıldır herhangi bir sıkıntısı var mıdır kronik falan? Bide 8200 modelinde olan soğutucu pad bundan da çıkıyor mu?

Çok iyi, herhangi bir sorunu yok. Öneririm.

Soğutucu çıkıyor, evet.
Hocam bide son olarak bütçe sınırlı olduğu için sorayım genede, daha ucuza aynı kalitede ssd bulabilir miyim m.2 yoksa 600 liraya en iyisi bu mu?

Hocam bide son olarak bütçe sınırlı olduğu için sorayım genede, daha ucuza aynı kalitede SSD bulabilir miyim m.2 yoksa 600 liraya en iyisi bu mu?
Sanmıyorum, en iyisi bu sanırım. SX8200 Pro falan var ama onun fiyatı daha yüksek sanırım.

Sanmıyorum, en iyisi bu sanırım. SX8200 Pro falan var ama onun fiyatı daha yüksek sanırım.
Hi level falan var sanırım 550 liraya ama pek güvenemedim cuma günü tekrar girerse indirime alacağım xpgyi. Ama benim şansıma bu hafta girmez :D

Hi level falan var sanırım 550 liraya ama pek güvenemedim cuma günü tekrar girerse indirime alacağım xpgyi. Ama benim şansıma bu hafta girmez :D
Ben Hi-Level SSD'ler nasıl oluyor bilmiyorum ama başka markalara yönelinmesini öneriyorum. İnşallah indirime girer de alırsınız.

içinden soğutucu çıkıyomu nası soğutucu iyi mi?

Güzel ssd alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,881
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri