ha 1 gün önce ha 1 gün sonra takılma bu kadar kral adamInşallah benim ürünüm de kargoya verilir çok iyi olur vallaha.
Salı günü gelir.E faturam kesildi ve şuanda sistem paketlendi durumunda gözüküyor. Acaba cumartesi günü kargoya ürün veriyorlar mı, bilginiz varmı?
Benimkide akşam kargoya verildi galiba pazartesi gelirE faturam kesildi ve şuanda sistem paketlendi durumunda gözüküyor. Acaba cumartesi günü kargoya ürün veriyorlar mı, bilginiz varmı?
Hafta sonu tatil zaten hafta içi de direk 1 günde gelmez. Hadi diyelim geldi ya pazartesi ya salı.Istanbul içinde oturuyorum daha kısa sürede gelmez mi?
Selam. Cumartesi kargoya veriyorlar fakat kargoları toplu çıktıkları için bugün vereceklerini sanmam pazartesine kalır büyük ihtimalleE faturam kesildi ve şuanda sistem paketlendi durumunda gözüküyor. Acaba cumartesi günü kargoya ürün veriyorlar mı, bilginiz varmı?
Pazartesi sipariş verdim Perşembe sabahı paketlendi yazdı öğleden sonra kargoya verildiE faturam kesildi ve şuanda sistem paketlendi durumunda gözüküyor. Acaba cumartesi günü kargoya ürün veriyorlar mı, bilginiz varmı?
Olabilir benim dağıtımda bekliyorumBende pazartesi sipariş verdim ama uzadı sanırım testler.