Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Gaming gen para iadesi yapmıyor

luffysan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Ören
gaming gentrden klavye satın aldım daha klavye bana ulaşmadan bile ürünü kargoyu geri gönderdim kendilerine dokuz gündür ulaşmış olmasına rağmen hala iade yapmadılar işlem tamamlandığında dönüş yapacağız diyorlar hangi işlem ? ne yapmalıyım

Son düzenleme:

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tuğra Yıldız
iadeler zaten ortalama 14 gun icinde gerceklesiyor (cogu sitede) endiselenmis gibi gozukuyorsun boyle bir seye hic gerek yok 7 gun icinde tamamlanmis olur buyuk ihtimalle yinede daha tecrubeli arkadaslar varsa onlar dogrusunu diyecektir.

ürün geldiğinde iade yapın

luffysan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Ören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iadeler zaten ortalama 14 gun icinde gerceklesiyor (cogu sitede) endiselenmis gibi gozukuyorsun boyle bir seye hic gerek yok 7 gun icinde tamamlanmis olur buyuk ihtimalle yinede daha tecrubeli arkadaslar varsa onlar dogrusunu diyecektir.
türkiyedeki bir sitenin iadesinin bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa gördüm

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tuğra Yıldız
türkiyedeki bir sitenin iadesinin bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa gördüm
cogu sitede oyle yaziyor fakat hemen hemen 3-4 gun icinde hesaba gecmis oluyor kendi deneyimim amazon ve incehesap uzerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,852
Üyeler
172,556
Son üye
MavericK_
Top Bottom