Neler Yeni

Gaming Gen Tr Ek Parça Montajlar mı ?

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi hazır sistem almayı düşündüm fakat sistemin anakartı giriş seviyesi acaba ek olarak ana kartı alsam montajını yapıp giriş seviyesi olanı yanında yolluyorlar mı ? Yoksa direk kendi hazır sistemlerini montajlayıp diğer ürünü yanda mı gönderiyorlar? Bilgisi olan var mı ? Teşekkürler

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi hazır sistem almayı düşündüm fakat sistemin anakartı giriş seviyesi acaba ek olarak ana kartı alsam montajını yapıp giriş seviyesi olanı yanında yolluyorlar mı ? Yoksa direk kendi hazır sistemlerini montajlayıp diğer ürünü yanda mı gönderiyorlar? Bilgisi olan var mı ? Teşekkürler
GamingGenTr'yi arayıp onlara sorarsan hızlı ve kesin olur sonuç alırsın.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arayıp bunu dile getirirseniz montajlayıp yollarlar muhtemelen.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Destek hattına yazdım da bugün pazar diye çalısacaklarını düşünmedim fakat arayayım teşekkürler
Pazar günü kapalıdırlar, büyük ihtimalle açmazlar, Pazartesi ararsın. Ama dediğin yapılamayacak bir şey değil iletirsen istediğini büyük ihtimalle yaparlar.

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazar günü kapalıdırlar, büyük ihtimalle açmazlar, Pazartesi ararsın. Ama dediğin yapılamayacak bir şey değil iletirsen istediğini büyük ihtimalle yaparlar.
Bence de yapmazlarsa da en kötü kendim alıp kendim de yaparım diye düşündüm ama gereksiz yere iş benim açımdan.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Bence de yapmazlarsa da en kötü kendim alıp kendim de yaparım diye düşündüm ama gereksiz yere iş benim açımdan.
Yaparlarsa iyi olur çünkü montajı güzel yapıyorlar :).

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

BerkW

80+ Bronze
hocam hangi sistemi almayı düşünüyordunuz meraktan soruyorum sadece

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
hocam hangi sistemi almayı düşünüyordunuz meraktan soruyorum sadece
https://www.gaming.gen.tr/urun/1139...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

1. yi almayı düşünüyorum 2. galiba stokta yok olsa 2.yi alacaktım da

Öneriniz varsa açığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,815
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom