Neler Yeni

GAMING GEN TR enermax yetkili bayisi olacak.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,321
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
jelatinsiz ürün ikinci el ürün olur dostum sen kullanmak istiyorsan seni tutan yok
14 günden kısa süre kullanılmış SORUNSUZ (Çiziksiz) bir ürünün sıfırdan tek farkı daha önce fanının dönmüş olmasıdır. Tabii psikolojik olarak sen rahatsız olabilirsin ama ben olmam saygı duyarım hocam. İyi forumlar. Sonuç ne oldu bu arada? İade vb?

Bir de firmalar yavaş yavaş onları kaldırmaya başladı gigabyte kutuya bile koymuyor mesela etiket jelatin vb.

Zexius

80+ Bronze
14 günden kısa süre kullanılmış SORUNSUZ (Çiziksiz) bir ürünün sıfırdan tek farkı daha önce fanının dönmüş olmasıdır. Tabii psikolojik olarak sen rahatsız olabilirsin ama ben olmam saygı duyarım hocam. İyi forumlar. Sonuç ne oldu bu arada? İade vb?

Bir de firmalar yavaş yavaş onları kaldırmaya başladı gigabyte kutuya bile koymuyor mesela etiket jelatin vb.
Ürünü ikinci elle sıfırı ayırt edende zaten o fanın dönmesi ve kutunun açılmasıdır dostum psikolojik bir durumda söz konusu değildir hocam ilkkez kutusu açılmış bi ürünü sıfır parası veripte almayı kabul eden birini görüyorum ilginç

Ikinci yorumunuza gelirsek eğer herkese üretimden jelatinsiz geliyorsa problem yok jelatinden kastım buydu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,321
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ürünü ikinci elle sıfırı ayırt edende zaten o fanın dönmesi ve kutunun açılmasıdır dostum psikolojik bir durumda söz konusu değildir hocam ilkkez kutusu açılmış bi ürünü sıfır parası veripte almayı kabul eden birini görüyorum ilginç

Ikinci yorumunuza gelirsek eğer herkese üretimden jelatinsiz geliyorsa problem yok jelatinden kastım buydu
Markalar jelatin vb yavaştan kaldırıyor sanırım. Hiçbir firmanın 4080 4090 gibi kartların kutusu açıldığı için 2. el olarak satacağını veya imha edeceğini sanmıyorum. İlk 14 gün olan kartları tekrar paketler satarlar. Benim için sorun değil çünkü kart 14 günden fazla calısmıs olamaz ve sanırım bu iş için servis onayı vb lazımdı yani kartta hiçbir sıkıntı yoktur muhtemelen. E garantisi de benim fatura tarihimden başlıyor. Takarım kullanırım bir daha kart mı aricam

freygasm

80+ Gold
Yabancılar çok kullanıyo o markayı. İyi mi kötü mü bilemedim ben
High end aioları baya iyi yanlış hatırlamıyorsam asetek 8. gen kullanan modelleri vardı, muadillerine göre fp kalıyor bi de.

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Enermax yeni gelmedi, geri geldi :cool:
30-35 yaş ve üzeri kitle hatırlayacaktır, yaklaşık 2005-2008 döneminde Enermax markası kaliteli güç kaynaklarıyla ülkemizde bulunabiliyordu.

Enermax firması, PSU kategorisi için ana üretici firmadır.
Yani sizin o çok sevdiğiniz süslü püslü markalara PSU üreten asıl fabrikadır. Dünya çapında rakibi olabilecek çok az sayıda firma vardır, (SeaSonic ve FSP bunlar arasında sayılabilir)

Asıl işleri PSU olduğundan bir çok özelliğin mucidi olan firma aslında Enermax'tır.
AIO sıvı soğutma sistemlerinde de yine bünyesinde yenilikçi 2 özellik bulunduran ürünleri mevcut. (Gerçi bu özelliklerden birisi şu an Arctic markasının bir modelinde kullanılıyor)

Uzun lafın kısası, Enermax gibi ürettiği ürünün kalitesine öncelik veren bir firmayı 2024'te ülkemizde tekrar görecek olmamız çok güzel bir gelişme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,172
Üyeler
168,253
Son üye
jombo
Top Bottom