Neler Yeni

Gaming.gen.tr Hazır Sisteme Windows 10 Pro Kurmuş

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
Arkadaşlar ben pro istemiyorum 11 home single language mu kursam 10 home single language mu kursam acaba ya çünkü gereksiz hizmetler var ve 11 mi 10 mu kursam acaba veya 10 pro da kalsınmı sizce ne yapayım

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
11 e geçirmeyi otomatik yaparsın ama gene pro olur herhalde bence çok büyük bir değişiklik olmaz pro ile home arasında dediğiniz doğru gereksiz hizmetler yüklü oluyor ama bence uğraşmana değmez gibi ama sen bilirsin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Gereksiz hizmetleri kapat tek tek

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Hocam yani en performanslı hangisi olur zaten yeni formatlayabilirim hemen
PC'ye bir şey yüklemediysen hızlıca home kurabilirsin. Daha performanslı fakat fazla bir fps farkı bekleme.

CptSpork

80+ Bronze
Pro'da kullanmadığın özellikleri "Windows özelliklerini aç veya kapat" kısmından kapatabilirsin. Pro ile Home SL arasında öyle ahım şahım fps farkı yok. Ve proda gerçekten güzel özellikler var. En basitinden Windows Sandbox.

CptSpork

80+ Bronze
YouTube üzerindede bir sürü video var Windows'u optimize etmek, bloatwareleri temizlemek için. Chris Titus'un bir programı var hatta onu kullanabilirsin. Veya GitHub üzerinde açık kaynak kodlu olan Optimizer programını da öneririm

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
home falan kurma pro iyidir. intel 12. nesil ve üstü bir işlemcin varsa w11'e geç hatta.
Pro'da kullanmadığın özellikleri "Windows özelliklerini aç veya kapat" kısmından kapatabilirsin. Pro ile Home SL arasında öyle ahım şahım fps farkı yok. Ve proda gerçekten güzel özellikler var. En basitinden Windows Sandbox.
Hocam 11 home single language kurmayı düşünüyorum kurayımmı

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Hocam 11 home single language kurmayı düşünüyorum kurayımmı

İstiyorsan kur tabii ki de w11 pro kurmak daha mantıklı.

1-) Buraya gir. Sayfayı aşağı kaydır.
2-) Windows 11 Disk Görüntüsünü (ISO) İndirme yazısına gel. Çubuğun kenarındaki ok işaretinden W11 (multi edition iso) seç, indir.

Sonrasında da rufus programıyla bir usb'ye boot edilecek şekilde hazırla. Kurulumunda istediğin sürümü kurabilirsin. Ben olsam pro kurardım. Rufus programı ile usb'ye w11 hazırlama da çok kolay. Aşağıda zamanlı olarak linkini paylaştım. Tıkladığın an direkt rufus kısmını anlatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom