Arkadaşlar ben pro istemiyorum 11 home single language mu kursam 10 home single language mu kursam acaba ya çünkü gereksiz hizmetler var ve 11 mi 10 mu kursam acaba veya 10 pro da kalsınmı sizce ne yapayım
11 e geçirmeyi otomatik yaparsın ama gene pro olur herhalde bence çok büyük bir değişiklik olmaz pro ile home arasında dediğiniz doğru gereksiz hizmetler yüklü oluyor ama bence uğraşmana değmez gibi ama sen bilirsin
Hocam yani en performanslı hangisi olur zaten yeni formatlayabilirim hemenGereksiz hizmetleri kapat tek tek
PC'ye bir şey yüklemediysen hızlıca home kurabilirsin. Daha performanslı fakat fazla bir fps farkı bekleme.Hocam yani en performanslı hangisi olur zaten yeni formatlayabilirim hemen
Hocam peki windows 11 mi 10 mu home kurayımPC'ye bir şey yüklemediysen hızlıca home kurabilirsin. Daha performanslı fakat fazla bir fps farkı bekleme.
Hocam peki windows 11 mi 10 mu home kurayım
home falan kurma pro iyidir. intel 12. nesil ve üstü bir işlemcin varsa w11'e geç hatta.
home falan kurma pro iyidir. intel 12. nesil ve üstü bir işlemcin varsa w11'e geç hatta.
Hocam 11 home single language kurmayı düşünüyorum kurayımmıPro'da kullanmadığın özellikleri "Windows özelliklerini aç veya kapat" kısmından kapatabilirsin. Pro ile Home SL arasında öyle ahım şahım fps farkı yok. Ve proda gerçekten güzel özellikler var. En basitinden Windows Sandbox.
Hocam 11 home single language kurmayı düşünüyorum kurayımmı