Neler Yeni

Gaming gen tr iyi mi? bilen varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail hakki Aybirdi
Bütçe
23000
Geming gen güvenilir mi? hizmette nasıl lar sorun yasıyan varmı? Ayrıca nova 3070 alınır mı?

Batu_han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan
Hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir diye biliyorum.

NightWish2434

80+ Silver
Geming gen güvenilir mi? hizmette nasıl lar sorun yasıyan varmı? Ayrıca nova 3070 alınır mı?
hocam güvenli aldıktan sonra işiniz olmaz. kapıya teslim 2 hafta mağazadan teslim 3 gün (ortalama) 3070'li sistem alınmaz aslında indirim gelebilir beklemekte fayda var (bence)

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
ekran kartı aldım sorunsuz geldi kullanıyorum 6 7 aydır

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Site güvenilirdir. Tabi elektronik ürün güzel gelmeme durumunda garanti olduğu için sorun olmaz hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail hakki Aybirdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam güvenli aldıktan sonra işiniz olmaz. kapıya teslim 2 hafta mağazadan teslim 3 gün (ortalama) 3070'li sistem alınmaz aslında indirim gelebilir beklemekte fayda var (bence)
1 ay içerisinde almayı düşünüyorum artmasında azalmasına gerek yok

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Güvenilir ama aşırı yavaşlar. Şirket içi iletişim eksiklikleri var. Ekran kartının arızalı olduğunu söylememe ve mail atmama rağmen önce işlemcide problem olduğunu, sonra problemin ram de olduğunu en sonunda da ekran kartında olduğunu söylediler. Teknik servisleri çok iyi senin anlayacağın(!). Hazır sistemimi sipariş ettikten 39 gün sonra kullanmaya başladım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,677
İsim
Kerem Çavuş
bir tık geç gönderiyolar yoğunluktan ama sorun yaşamazsın güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail hakki Aybirdi
Güvenilir ama aşırı yavaşlar. Şirket içi iletişim eksiklikleri var. Ekran kartının arızalı olduğunu söylememe ve mail atmama rağmen önce işlemcide problem olduğunu, sonra problemin ram de olduğunu en sonunda da ekran kartında olduğunu söylediler. Teknik servisleri çok iyi anlayacağın. Hazır sistemimi sipariş ettikten 39 gün sonra kullanmaya başladım.
Arzalı çıkınca değiştiriyorlarmı

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Değiştiriyorlar.

Top Bottom