Gaming.gen.tr Sistem Özelleştirme Seçenekleri Hakkında Görüşler

wfurkan7

80+
Reaksiyon skoru
11
Dostlar merhaba. 9070XT ve 7800X3D ikilisiyle bir sistem toplayacağım yakın zamanda. Ancak gaming.gen.tr sitesinde böyle iki seçenek gördüm. Bu seçenekleri seçip faydasını gören var mı veyahut ben de seçmeli miyim ?
Teşekkürler Cevaplar İçin

Ekler

• 1000032039.webp
    1000032039.webp
    39.3 KB · Hit: 41
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar merhaba. 9070XT ve 7800X3D ikilisiyle bir sistem toplayacağım yakın zamanda. Ancak gaming.gen.tr sitesinde böyle iki seçenek gördüm. Bu seçenekleri seçip faydasını gören var mı veyahut ben de seçmeli miyim ?
Performance gereksiz. Zaten bios güncelleyince ayarlar sıfırlanıyor. Kablolama da kablolar görünmesin diye yine gereksiz bence

performans ayarı ne yapıyolar bilmiyorum ama kablo çok gereksiz bence siz yapsanız daha iyi en baba yarım saatinizi alırhepsini bir kelepçe ile bir araya getirin kırılmayaacak şekilde yeter özellikle güç kablolarını dipten bükmemeye çalışın olabildiğince geriden kırın kabloları

performans ayarı ne yapıyolar bilmiyorum ama kablo çok gereksiz bence siz yapsanız daha iyi en baba yarım saatinizi alırhepsini bir kelepçe ile bir araya getirin kırılmayaacak şekilde yeter özellikle güç kablolarını dipten bükmemeye çalışın olabildiğince geriden kırın kabloları
performans ayarı büyük ihtimalle ram expo açma ve pbo açma falandır max 4 5 ayar diye düşünüyorum kablolamada gerçekten çok gereksiz geldi zaten güzel kablolama yapıp gönderiyorlar diye hatırlıyorum yine tüm kablolar kasanın arkasında şeklinde bence iki seçenekte para tuzağı ha belki bir ebeveyn küçük çocuğuna pc alacaktır kimse bios ile falan uğraşmaz o yüzden seçilebilir ama max bu yani seçilebilme nedeni

Geri