Yardım Gaming.gen.tr'den monitör alınır mı?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Gaming.Gen.TR adresinden Dell Alienware AW2523HF monitör almayı düşünüyorum. Ancak kargo sırasında kırılma gibi bir durum olur mu endişeliyim. Ayrıca, ölü piksel ya da benzeri bir sorun çıkarsa iade kabul ederler mi? Çünkü birkaç bin TL’lik bir ürün için risk almak istemiyorum.

alınır iade kabul ediyorlar ama değişim kabul etmiyorlar

sorun yaşarsam ölü piksel veya genel olarak bir hata da yardımcı olurlar mı acaba ?
Olurlar hocam merak etme. O kadar kolay değil yani. Kutu açılışında video çekersin, merak etme sorun çıkmaz. Sorun çıkarsa da tüketici hakem heyeti var. Rahat ol yani

sorun yaşarsam ölü piksel veya genel olarak bir hata da yardımcı olurlar mı acaba ?
Şu konuya bakın:

Bu monitörü bende araştırıyordum da 360 hz fast ıps demi bu ben cs oynuyorum da

Bu monitörü bende araştırıyordum da 360 hz fast ıps demi bu ben cs oynuyorum da
Fast ips pazarlama stratejisi oluyor. Ortalama ips monitörlerden hızlıysa fast veya rapid ips adını veriyorlar. En doğru sonucu incelemeler verir. Ben olsam 3k ekler samsung’un sitesinden öğrenci indirimiyle g6 oled alırdım. 1080p monitöre 15k vermek bana kazıklanmak gibi geliyor. 480-540hz falan olsa hadi neyse oda değil.

Aw2523hf ufo testi:
IMG_3246.webp

Fast ips pazarlama stratejisi oluyor. Ortalama ips monitörlerden hızlıysa fast veya rapid ips adını veriyorlar. En doğru sonucu incelemeler verir. Ben olsam 3k ekler samsung’un sitesinden öğrenci indirimiyle g6 oled alırdım. 1080p monitöre 15k vermek bana kazıklanmak gibi geliyor. 480-540hz falan olsa hadi neyse oda değil.

Aw2523hf ufo testi:
Alıntıyı görüntüle
link atarmısın samsungun hangisini diyorsun hocam

link atarmısın samsungun hangisini diyorsun hocam
G6 oled 240hz 18k’ya satılıyor. 20.600 tl’ye de 360hz versiyonu satılıyordu, 360hz’nin stokları bitti diye biliyorum. Stokları kontrol etmeni öneririm. Oled için bedava fiyatlar çünkü.

Gönül rahatlığı ile alabilirsin monitör sorun yaşamadım hiç

geçen hafta imzamda bulunan Acer monitörü aldım. Gaminggenden ilk alışverişimdi. Normal monitör kutusunun etrafına patpat poşet sarıp gönderdiler. HepsiJET ile geldi. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Geri