1 2 haftadır sisten toplamakla kafayı bozdum bir ara gaming gen tr hazır sistemlere baktım adamlar 60.000₺lik sisteme sırf RTX 4080 koymak için ddr4 ekran kartı ve ram koymuşlar hatta sistemdeki ryzen 5 5700 işlemciye sıvı soğutucu koymamışlardı...Kısa zamanda alacağım ama aklıma takılan sorular var:
Kargo tahmini kaç günde gelir? (Gaziantep)
Kablolama nasıl?
Müşteri Hizmetleri nasıl? Sorun yaşarsam muhattap bulabilecek miyim?
BIOS Güncellemesi yapılıyor mu?
BIOS ayarları en iyi performans için yapılıyor mu?
Driverlar yükleniyor mu?
Bütün parçalara ayrı ayrı test yapıyorlar mı?
Satın alıp deneyimleyen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum teşekkürler
Yani hocam? 4080 isteyende var sadece render ile uğraşanda var. Zaten o sistemi alan çok kişi yoktur 4070 Ti vs. tercih etmişlerdir1 2 haftadır sisten toplamakla kafayı bozdum bir ara gaming gen tr hazır sistemlere baktım adamlar 60.000₺lik sisteme sırf RTX 4080 koymak için ddr4 ekran kartı ve ram koymuşlar hatta sistemdeki ryzen 5 5700 işlemciye sıvı soğutucu koymamışlardı...
meşgullerdirben 30 dk bekledim telefonun açılmasını
olamaz mı ddr4 çöp mü ddr4ün aşşağılanıcak yanı mı var1 2 haftadır sisten toplamakla kafayı bozdum bir ara gaming gen tr hazır sistemlere baktım adamlar 60.000₺lik sisteme sırf RTX 4080 koymak için ddr4 ekran kartı ve ram koymuşlar hatta sistemdeki ryzen 5 5700 işlemciye sıvı soğutucu koymamışlardı...
Cıkarır. Stok yetersiz.5600 stokda sorun çıkarır mı ki gaziantepteyim ben
SE-214-XT alsam yeterli olur mu? Birde montaj için mediamarkta mı götüreyim yoksa kendim yapmam için bir video var mı ve stok soğutucuyu nasıl söküp diğerini takmam için bir tutorial var mı? Ve kasa arkasında kapağı açınca direk anakartın işlemci bölümünün arkası mı gözüküyor soğutucu için vs.Cıkarır. Stok yetersiz.
Yeterli. Nasil yapacagini kendin krr ver bilgim yokSE-214-XT alsam yeterli olur mu? Birde montaj için mediamarkta mı götüreyim yoksa kendim yapmam için bir video var mı ve stok soğutucuyu nasıl söküp diğerini takmam için bir tutorial var mı? Ve kasa arkasında kapağı açınca direk anakartın işlemci bölümünün arkası mı gözüküyor soğutucu için vs.
neye gülesin geldi dostum rezil bir firma olduğu aşikar senin ortaklığın var sanırım ordadriverlar yükleniyor şuanki en güvenilir site trdeki ramlar tam 3200mhzde çalışıyordu kablolama mükemmel denebilir 2 haftada geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gülesim geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bios güncel geldi anakart yeni olabilir ama
ne ortaklığım sistemimi ordan aldım ve çok memnun kaldımneye gülesin geldi dostum rezil bir firma olduğu aşikar senin ortaklığın var sanırım orda
sen memnun kaldın diye başkası eleştirince gülmen gerekmiyor formda defalarca konusu açıldı berbat bir firma olduğunu herkes kabul ediyor artıkne ortaklığım sistemimi ordan aldım ve çok memnun kaldım
tamam kanka sussen memnun kaldın diye başkası eleştirince gülmen gerekmiyor formda defalarca konusu açıldı berbat bir firma olduğunu herkes kabul ediyor artık
GÜVENİLİR SİTEKısa zamanda alacağım ama aklıma takılan sorular var:
Kargo tahmini kaç günde gelir? (Gaziantep)
Kablolama nasıl?
Müşteri Hizmetleri nasıl? Sorun yaşarsam muhattap bulabilecek miyim?
BIOS Güncellemesi yapılıyor mu?
BIOS ayarları en iyi performans için yapılıyor mu?
Driverlar yükleniyor mu?
Bütün parçalara ayrı ayrı test yapıyorlar mı?
Satın alıp deneyimleyen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum teşekkürler
bu formun veletleri de hiç çekilmiyortamam kanka sus