Neler Yeni

Gaming genden memmunmusunuz?

Gaming genden memnun kaldınız mı?

• Evet

Oylar: 38 55.9%
  • Hayir

Oylar: 30 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    68

Ellsy

80+ Bronze
21 Gün her yerde diye biliyorum.

Gaming genden baya şey aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama Allah teknik servisine düşürmesin kutulu kasamızı gönderiyoruz kutu yalan oluyor. Tekniğe gitmeden önce pcde herhangi bir takılma yoktu şimdi dakika bir pc takılıyor gerçekten garip sanırım bir daha pc falan toplayacak olsam buradan almayabilirim.
Format atıp yeni windows kurmayı denedin mi

Livaković

80+ Silver
Canlı görsen daha fena kral forum mb den dolayı yüklemiyor yok böyle bir şey vida yerleri kasaya oturmuyor o kadar söyleyeyim.
Vida yerlerinin biri içine göçmüş vida yetişmiyor biri sağa kaymış ALLAHA emanet arkası eğilmiş.
Öyle bir pert olmuş anlatamam kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar sürer bu işlem bilginiz varmı
Hocam benim konuyu biliyorsunuz zaten videoyu gizliye alma kararı aldım en kötü sizde video hazırlayın atın hocam iade alırlar

3070 sistem aldım kargosu falan gayet iyiydi. Müşteri temsilcisine de hızlıca bağlanabildim.
Hocam gaming genden ürün alıpta memnun olan birini ilkkez görüyorum tebrikler

21 Gün her yerde diye biliyorum.

Gaming genden baya şey aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama Allah teknik servisine düşürmesin kutulu kasamızı gönderiyoruz kutu yalan oluyor. Tekniğe gitmeden önce pcde herhangi bir takılma yoktu şimdi dakika bir pc takılıyor gerçekten garip sanırım bir daha pc falan toplayacak olsam buradan almayabilirim.
İlk başta bende kendilerinden çok memnun kalmıştım ama bana ikinci bir deforme iade ürün gönderdikten sonraki tutumlarını görünce daha alışveriş yapmadım yapmamds

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
Merak ettim şikayet edenler var cidden bu kadar kötü mü?

Bide neden memnun değilsiniz mesela?
Geçen hafta monitör aldım iade etmek istedim problem çıkarmadılar

Ellsy

80+ Bronze
Hocam benim konuyu biliyorsunuz zaten videoyu gizliye alma kararı aldım en kötü sizde video hazırlayın atın hocam iade alırlar

Hocam gaming genden ürün alıpta memnun olan birini ilkkez görüyorum tebrikler

İlk başta bende kendilerinden çok memnun kalmıştım ama bana ikinci bir deforme iade ürün gönderdikten sonraki tutumlarını görünce daha alışveriş yapmadım yapmamds
Knk sana şansızlık vurmuş cogu kısi memnun bak oylamaya

Livaković

80+ Silver
Knk sana şansızlık vurmuş cogu kısi memnun bak oylamaya
Burdan oylamaya bakarak memnuniyetin olduğunu anlayamazsın

Mesela budamı şansızlık

Ellsy

80+ Bronze
Burdan oylamaya bakarak memnuniyetin olduğunu anlayamazsın

Mesela budamı şansızlık
Hyr bu sorumsuzluk

Livaković

80+ Silver
Yada daha kötüsü bu

4 kişi olmsuz 8 kişi yarıya yarıya hani dediğim gibi ben paramı aldım daha alıâveriş yaomam 3 5 para kazanacam diye 1 tavırları tüm foruma rezil olmalarına sebep oldu sen beni şöyle görüyorsun firmayı kötülemek üzerine biri olduğumu düşünüyorsun dostum kendilerinden işlemcide aldım onuda iade ettim sebebi bende saklı kalsın onu direkt iade aldıkları için konusunu bile açmadım

Hyr bu sorumsuzluk
Eğer adam gibi direkt değişim yapalım deselerdi ki ilk başta demişlerdi yalan konuşmam sonrasında servet bey servis sürevine girecek işte 1 ay felan sürebilir dediğinde ben delirdim.

Sonuç olarak videoyu kaldırma kararı aldım daha doğrusu gizliyede konu kapandı bu firma hakkında yorum yapmak istemiyorum daha fazla benim düşüncem bu benle önceki konuda iki saat kavga edeceğine adam gibi derdimi sorup objektif baksaydın sana düzgünce anlatabilirdim dostum.

Son düzenleme:

Ellsy

80+ Bronze
Yada daha kötüsü bu

4 kişi olmsuz 8 kişi yarıya yarıya hani dediğim gibi ben paramı aldım daha alıâveriş yaomam 3 5 para kazanacam diye 1 tavırları tüm foruma rezil olmalarına sebep oldu sen beni şöyle görüyorsun firmayı kötülemek üzerine biri olduğumu düşünüyorsun dostum kendilerinden işlemcide aldım onuda iade ettim sebebi bende saklı kalsın onu direkt iade aldıkları için konusunu bile açmadım

Eğer adam gibi direkt değişim yapalım deselerdi ki ilk başta demişlerdi yalan konuşmam sonrasında servet bey servis sürevine girecek işte 1 ay felan sürebilir dediğinde ben delirdim hani dediğim gibi 10 binlerce müşteei kaybettiler actgim konular yüzünden keşke direk degisimi kabul etselerdi övgü dolu cümleler koyup övseydim diyorum ama yaptıkları rezilliklerden sonra artık ürün alsam ne olur benim hevesim gitmiş

Sonuç olarak videoyu kaldırma kararı aldım daha doğrusu gizliyede konu kapandı bu firma hakkında yorum yapmak istemiyorum daha fazla benim düşüncem bu benle önceki konuda iki saat kavga edeceğine adam gibi derdimi sorup objektif baksaydın sana düzgünce anlatabilirdim dostum.
Gayet objektif bakmıştık sen anlamadın herkese söylesin böylesin diyip durdun sakın olsaydın olay çoktan çözülürdu

Livaković

80+ Silver
@tnccahmt @sahuraka düzgünce sorana düzgün cevap veririm düzgün sorun düzgün cevap vermezsem benim ayıpım :)

Gayet objektif bakmıştık sen anlamadın herkese söylesin böylesin diyip durdun sakın olsaydın olay çoktan çözülürdu
Hayır dostum objektif flena bakmadın herkese vesairede söylemedim sadece ikinize söyledim konuyu burdanda uzatırsan ban yiyeceksin zaten.

:) olumsuzlar artmaya devam ediyor senin firmada bir bağlantın olduğuna eminim ama diğer hemşire arkadaş olayı anlamadığından daldigini düşünüyorum ama senin net bir baglantin var.

Hani dediğim gibi burdada konuyu uzatırsan videoyu burayada atarım tekrar gizliden açarım atarım yani elimdeki video kayıtları sunucularımde depolanıyor atmam 5 dakikamı almaz o yüzden vereceğin cevapları iyi seç.

Ekler

• Screenshot_20231004_231712_Chrome.jpg
    Screenshot_20231004_231712_Chrome.jpg
    53.7 KB · Hit: 31

Ellsy

80+ Bronze
@tnccahmt @sahuraka düzgünce sorana düzgün cevap veririm düzgün sorun düzgün cevap vermezsem benim ayıpım :)

Hayır dostum objektif flena bakmadın herkese vesairede söylemedim sadece ikinize söyledim konuyu burdanda uzatırsan ban yiyeceksin zaten.

:) olumsuzlar artmaya devam ediyor senin firmada bir bağlantın olduğuna eminim ama diğer hemşire arkadaş olayı anlamadığından daldigini düşünüyorum ama senin net bir baglantin var.

Hani dediğim gibi burdada konuyu uzatırsan videoyu burayada atarım tekrar gizliden açarım atarım yani elimdeki video kayıtları sunucularımde depolanıyor atmam 5 dakikamı almaz o yüzden vereceğin cevapları iyi seç.
Knk atabilirsin bağlantım yok benim ne yapıyorsan yap olumsuz artmaya devam etse de %53 kadar olumlu kesimde var

Livaković

80+ Silver
Hemşire arkadaş özelden konuşmak isterse özelim açık. Düzgünce soru soracaksa sorsun.

Ellsy

80+ Bronze
Hemşire arkadaş özelden konuşmak isterse özelim açık. Düzgünce soru soracaksa sorsun.
Bence özür dilemen lazım o konuda herife ayyaş falan dedin covid de çok emeklerini gördük

Livaković

80+ Silver
Knk atabilirsin bağlantım yok benim ne yapıyorsan yap olumsuz artmaya devam etse de %53 kadar olumlu kesimde var
Birincisi kankan değilim ikincisi benim konumda problem çıkarıp sonrasında gaminggenden memnunmusunus diye gizlice insanlarsan bilgi toplamak için açtığın çok bariz belli oluyor

Top Bottom