Benim ilk konuda bununla ilgiliydi sanırım, bende compact mekanik takıntılı biriyim. Foruma bu yüzden üye olmuş bile olabilirim
Ben bunu GamePower'i aldım, bir süre sonra şuan hatırlayamadığım 2 tuşu basmamaya başladı, biri shift olması lazım.
Daha sonra Japonyadan:
https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/product/B0928ZMWH4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
"Razer BlackWidow V3 Tenkeyless" sipariş verdim green switch. 5 aydır bunu kullanıyordum. Fakat istediğim hazzı alamadım, bu yüzden Tayland ziyaretimde garip bir marka ile karşılaştım ve şuan apt*l gibi onu aldım ve hala kendime yük ediyorum, TR'ye dönene kadar çantada benle ülke ülke geziyor.
Aldığım klavye bu TR ye sipariş imkanı varmı araştırmak lazım, tok sesli brown switch harika bir klavye. (Maalesef bu compact değil, bazı zamanlar sağ tuşlar işim gereği yada age of oynarken vs. lazım oluyor. O yüzden buna kabulüm diyip aldım)
Detail specification - 96% size design - Hotswapple MX switch - Wireless Bluetooth 5.0 / Wireless 2.4Ghz - USB-C (Wired mode) - PBT Dyesub keycap (Cherry Profile) - Japanese High grade Poron foam (2mm case foam / 3.5mm plate foam ) - Anodized Gold color Aluminum plate - Extra Polycarbonate plate...
www.logaworld.com
Ama keychron markasıda muhteşem, her türlü yama modifiye yaparsın uzunca kullanırsın. Giriş serisi keychron'lar makul fiyata bir araştırıp bakmanı tavsiye ederim.
Eğer zenginsen Gamepower al, çünkü 3-5 aya tekrar satın almak zorunda kalıcaksın
Yok ben paramı çöpe atmıcam diyorsan keychron kovala yada biraz üst seviye bakın derim.