Öneri Gaming koltuk önerisi

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Bütçe
10000
Selam arkadaşlar şu üçü arasında kaldım gece gıcır gıcır sesler yapmasın rahat olsun terletme muhabbeti önemsiz yani rahat olsun kalitesi olsun özellikle böyle oturdum mu 14 16 saat oturuyorum tek su almaya kalkıyorum ondan dolayı kalcada ağrı yapmaması cok onemli aşağıdakiler arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya kendiniz de önerebilirsiniz max 10k

xDrive 15'li Plus Kumaş Oyuncu Koltuğu

Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu

HAWK Fame Silver 4D Kolçak Kumaş Gaming (Oyuncu) Koltuk

Hocam oyuncu koltuğu önermem hiç rahat değil 200tl lik plastik sandalye alıp altına ve sırt tarafına minder koysam piyasadaki %75-80 oyuncu koltuğundan daha rahat olur ofis koltuğu alın alacaksanız sonra çok pişman olursunuz görüntü dışında pek espirisi yok

benim kullandığım oyuncu koltuğu hiç memnun değlim rahat da değil https://www.trendyol.com/ergopixel/...zma-p-738394526?boutiqueId=61&merchantId=4651

Hocam oyuncu koltuğu önermem hiç rahat değil 200tl lik plastik sandalye alıp altına ve sırt tarafına minder koysam piyasadaki %75-80 oyuncu koltuğundan daha rahat olur ofis koltuğu alın alacaksanız sonra çok pişman olursunuz görüntü dışında pek espirisi yok

benim kullandığım oyuncu koltuğu hiç memnun değlim rahat da değil https://www.trendyol.com/ergopixel/...zma-p-738394526?boutiqueId=61&merchantId=4651

plastik sandalye mi alayim yani

plastik sandalye mi alayim yani
size kalmış ofis koltuğu da alabilirsiniz ama oyuncu koltuğu hiç rahat değil bunu bilerek alın alacaksanız da. ben çok pişman oldum aldığım model dandik bir model olmamasına rağmen dayanıklı sağlam ama hiç rahat değil 2 saatten sonra sırtım ağrıyor minder de koydum yastık da yok yine rahat edemedim keşke ofis koltuğu alsaydım dedim kendime bi ara kardeşime veriyim dedim yarı fiyatına o bile almadı uzun kullanımda çok ağrı yapıyor koltuk ben de 2-3 tane minder koydum böyle kullanıyorum para konusunda skıntınız yoksa ofis koltuğu öneririm oyuncu koltuğu bence mantıklı değil.

size kalmış ofis koltuğu da alabilirsiniz ama oyuncu koltuğu hiç rahat değil bunu bilerek alın alacaksanız da. ben çok pişman oldum aldığım model dandik bir model olmamasına rağmen dayanıklı sağlam ama hiç rahat değil 2 saatten sonra sırtım ağrıyor minder de koydum yastık da yok yine rahat edemedim keşke ofis koltuğu alsaydım dedim kendime bi ara kardeşime veriyim dedim yarı fiyatına o bile almadı uzun kullanımda çok ağrı yapıyor koltuk ben de 2-3 tane minder koydum böyle kullanıyorum para konusunda skıntınız yoksa ofis koltuğu öneririm oyuncu koltuğu bence mantıklı değil.

ama onlarda böyle fileli falan çok kalitesiz bir şey gibi duruyor ya bel ağrısı sıkıntı değil kalca ağrısı onemli olan

o kadar laf yapıp gidip deri oyuncu koltuğu atman yazdığın her şeyi çöpe atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

exvegalara bak yada https://www.xmaxoyuncukoltugu.com/ bu markaya bir bak

8-14 amazon indirimini bekle hawk fab 4 al geç kardeşim güzeldir 4-5 kişi aldık ağlayan olmadı hala 😊 masaj mı led miş çok gerekli değil 7-8 saat oynayanlar diliminde değilsen

HAWK Future Black kullanıyorum, memnunum.
Bel desteği güzel arada arkaya yastlanıyorum arada öne çekiyorum. Kolçakların ileri geri hareket etmesi masada direseğimi rahatlatıyor.
Kumaş olduğu için daha uzun ömürlü + daha zor terletiyor.
(Evden çalışıyorum haftalık en kötü ihtimalle 60 saat kullanıyorum.)

8-14 amazon indirimini bekle hawk fab 4 al geç kardeşim güzeldir 4-5 kişi aldık ağlayan olmadı hala 😊 masaj mı led miş çok gerekli değil 7-8 saat oynayanlar diliminde değilsen

7 8 saat değil öğlen 4 5 gibi uyanırım ertesi gün sabah erkenden 8 gibi veya 10 gibi uyurum bu aralıkta 6-7 defa su içmek ve noodle yapmak için kalkarım hocam

Geri