Neler Yeni

Gaming Kulaklık önerisi

halilgvnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Güvener
Fuxi h7 fiyatına göre iyi ama çok şey bekleme

XLycHeR2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Arda
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Kulaklık dedinizde aklıma geldi benim bi kulaklık vardı gece yatarken üstüne yatmışım sabah uyyandığımda bozuldu. ertesi gün her yeri aradım telefon ile aklınıza gelebilecek her yeri kimse Garanti kapsamı dışı olduğu için yardımcı olmamıştı hala duruyo bozuk bi halde şuan telefon kulaklığı ile müzik dinliyorum PC MONİTÖRÜN hemen altında ^^ o_O:cautious::censored::love::kekw:

XLycHeR2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Arda
Kulaklık dedinizde aklıma geldi benim bi kulaklık vardı gece yatarken üstüne yatmışım sabah uyyandığımda bozuldu. ertesi gün her yeri aradım telefon ile aklınıza gelebilecek her yeri kimse Garanti kapsamı dışı olduğu için yardımcı olmamıştı hala duruyo bozuk bi halde şuan telefon kulaklığı ile müzik dinliyorum PC MONİTÖRÜN hemen altında ^^ o_O:cautious::censored::love::kekw:
Senin adına üzüldüm bro :( belki seninde beğenebileceğin kulaklık önerileri gelebilir konuya

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Senin adına üzüldüm bro :( belki seninde beğenebileceğin kulaklık önerileri gelebilir konuya
Aklımda bi marka yok ama kulaklıklar hakkında şunu söylemeliyim çok çabuk yok oluyorlar yok olmaktan kastım dışarıdan gelen gürültülere karşı dayanıklı, Hoporlorleri kolay kolay patlamayan böyle sesi %100 HD yansıtan güzel üst seviye bir kulaklık üretilse daha güzel olurdu.
uzun ömürlü değiller yani ya kablosu temassızlık yapar yada içerisindeki mekanizma bozulur yada dışarıdan çok ses aldığı için hoporlorler patlar vs vs.

MoonWalk

80+ Bronze
Teşekkür ederim tavsiyen için :)
Ben pek rica edemeyeceğim. Yanlış anlamayın, teşekkür etmeniz güzel ancak bütçe değiştiği için yeni konu açmanız daha iyi olurdu. Aklı kıtları her yerde görmek can sıkıcı. Ruh sağlığı açısından bunları görmemek önemli. Engelleseniz de sistem zorla gösteriyor maalesef. Bakar kör olduklarından mesajın düzenlendiğini bile göremezler mesela.

OrkunJJ

80+ Silver

XLycHeR2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Arda
Dostum o eski bütçem için yazılmış bir mesaj
Ben pek rica edemeyeceğim. Yanlış anlamayın, teşekkür etmeniz güzel ancak bütçe değiştiği için yeni konu açmanız daha iyi olurdu. Aklı kıtları her yerde görmek can sıkıcı. Ruh sağlığı açısından bunları görmemek önemli. Engelleseniz de sistem zorla gösteriyor maalesef. Bakar kör olduklarından mesajın düzenlendiğini bile göremezler mesela.
Aslında konuya not olarak düşmüştüm :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu indirimle çok uygun çok teşekkür ederim tavsiyen için :)

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Anıl Kadir FINDIK
Top Bottom