Gaming Kulaklik onerisi

hocam v2x eski tip bir kulaklık jak girişli ve anakartın ses kartı ne kadar iyi ise o kadar ses veriyor yani kulaklığın kendisinde ses kartı yok bildiğiniz gibi yeni kulaklıklar yıllardır usb girişli yani ses kartlı kulaklıklar v2x eski bir model tipi gereğince
hocam anakartım gayet iyi, zamanında bu forumda sorarken "kanka ses kartın süper v2x de süper al gitsin" dediler malum ortada sonuç. arkadaşımın bir sistemi var ana kartını bilmiyorum ama görünce ben son kaliteyim diyor resmen. onda denedik sonuç aynı. üstelik 3,5mm jack ile bide. rezillik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizde beni havit ve cloud3 e etiketleyin diyeyim o zaman :D
havit ve cloud3 :D aklıma kazıdım hocam rahat olun :D

hocam anakartım gayet iyi, zamanında bu forumda sorarken "kanka ses kartın süper v2x de süper al gitsin" dediler malum ortada sonuç. arkadaşımın bir sistemi var ana kartını bilmiyorum ama görünce ben son kaliteyim diyor resmen. onda denedik sonuç aynı. üstelik 3,5mm jack ile bide. rezillik.
doğrudur hocam o zaman ben yanlış biliyordum bilgilendik güzel oldu

doğrudur hocam o zaman ben yanlış biliyordum bilgilendik güzel oldu
aslında fiyati 800 900 civarı olsa 3,5mm jack ile iyi bir anakart ile kullanıldığında fiyatını hak eder derdim.

ama hocam gamepower kugon mikrofonu kat kat daha iyi bundan öyle diyeyim. tek iyi yanı kafana tak uyu hissetmezsin.

aslında fiyati 800 900 civarı olsa 3,5mm jack ile iyi bir anakart ile kullanıldığında fiyatını hak eder derdim.

ama hocam gamepower kugon mikrofonu kat kat daha iyi bundan öyle diyeyim. tek iyi yanı kafana tak uyu hissetmezsin.
evet evet hocam sırf marka var diye :/

Geri