Hyperx cloud 3 alınır mı?

Bu çok ucuz değil mi?
Evet ucuz ama cloud 3 alacak kadar bütçelere çıktıysan diğer kulaklıklara bakabilirsin. Buna bakabilirsin Steelseries nova 5

Şu an kullanıyorum memnunum ayar falanda yapmadım direkt uygulamasını indirdim güncelleme yaptı sonra kullanmaya başladım

arkadaşlar hala hyperx cloud 3 alınır mı? veya hyperx cloud 2 mi alayım? veya öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Kanka Cloud3 kullanıcısıydım tüm dünya mükemmel kulaklık olduğunu savunmasına rağmen bana göre ses performansı yerlerde. Evet eq ayarları yapılarak tüm sorunlar giderilebiliyormuş temiz güzel bir ses elde edebiliyormuşuz fakat bu temiz ayarları nedense hiçbir yerde bulamadım. Bu paraları verip de kulaklığı aldığında ekstra olarak eq ayarı yapmak zorunda kalıyorsan o kulaklık iyi değildir bana göre. Ben HS80MAX Wireless e geçtim hiçbir ayar yapmadan dümdüz sesi gayet iyi hiçbir patırtı çıtırtı dip ses vs. mevzusu yok ve sesleri C3 e göre daha temiz veriyor. Ha tabi bu bütçe meselesi HS80MAX daha pahalı bu modele göre. Arkadaşlardan beni linçleyenler olacaktır olur mu öyle şey vs. ben kullanım tecrübelerimi aktarıyorum 1 seneye yakın bir süre kullandım sonra arkadaşa aldığım fiyatın yarısına satıp bahsettiğim kulaklığa geçtim. Özet olarak bu bütçelerde evet birazcık eq ayarlarıyla uğraşarak alınabilecek en iyi kulaklık gibi duruyor fakat bütçeni artırma ihtimalin doğarsa kesinlikle diğer marka modellere bak derim. NOT: Herhangi bir siyasi görüşüm yok ve bu kulaklığın ses performansından hoşnut değilim. İyi forumlar :)

Hyperx cloud 3 aldım memnunum eq ayarsızda gayet hoş ama eq ayarını uygulamasından normal optimizer yaptım dahada kaliteli oldu. Almanızı tavsiye ederim iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri