Neler Yeni

Gaming kulaklık önerisi

Hog4rd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Harun KIRATLI
Kulak üstü 2-3k fiyat aralığında uzun süre kullanımda baş yormayacak fp bi kulaklık arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz?

hawkddf

80+
https://amzn.eu/d/j4ZOU5q

Bütçe arttırabilirsen wireless modelinin indirime girmesini bekle derim 4 civarlarına düşüyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Emir
Alınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Cloud 3 daha iyi olur fakat kablolu kısımda kulaklıklar wirelesse o kadar çok yaklaşmış ki.Eğer cloud 3 wirelessı 4k bandında yakalayabilirseniz wireless çok daha mantıklı olur.Bütçe el verirse tabi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Alınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Cloud 3 daha iyi olur fakat kablolu kısımda kulaklıklar wirelesse o kadar çok yaklaşmış ki.Eğer cloud 3 wirelessı 4k bandında yakalayabilirseniz wireless çok daha mantıklı olur.Bütçe el verirse tabi
Bütçesine uygun bir öneri yaptığımı düşünüyorum 2 arkadaşıma aldırdım onlar 2.300 civarina aldı 2 side ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesini çok sevdiler kendimde denedim aşırı rahat bir kulaklık kendi g733 umden daha rahattı konuyu açan arkadaşta uzun süre kullandığını belirtmiş 2800 e alınır mı? bilmiyorum ama 2500 altına düştüğü an alınılcak bir kulaklık olduğu taraftarıyım

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
efe araci
Kulak üstü 2-3k fiyat aralığında uzun süre kullanımda baş yormayacak fp bi kulaklık arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz?
cloud3/2 öneriyorum kendim kullanıyorum ses kasmak için müthiş.

Hog4rd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Harun KIRATLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki sizce cloud3 mü yoksa tuf h3mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud3/2 öneriyorum kendim kullanıyorum ses kasmak için müthiş.
Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.

hawkddf

80+

Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.
cloud 3

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Emir

Farka değer.Tabii ki sizi zorlamayacak ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,043
Üyeler
172,601
Son üye
donanimteknik
Top Bottom