Kulak üstü 2-3k fiyat aralığında uzun süre kullanımda baş yormayacak fp bi kulaklık arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz?
Alınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Bütçesine uygun bir öneri yaptığımı düşünüyorum 2 arkadaşıma aldırdım onlar 2.300 civarina aldı 2 side ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesini çok sevdiler kendimde denedim aşırı rahat bir kulaklık kendi g733 umden daha rahattı konuyu açan arkadaşta uzun süre kullandığını belirtmiş 2800 e alınır mı? bilmiyorum ama 2500 altına düştüğü an alınılcak bir kulaklık olduğu taraftarıyımAlınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Cloud 3 daha iyi olur fakat kablolu kısımda kulaklıklar wirelesse o kadar çok yaklaşmış ki.Eğer cloud 3 wirelessı 4k bandında yakalayabilirseniz wireless çok daha mantıklı olur.Bütçe el verirse tabi
cloud3/2 öneriyorum kendim kullanıyorum ses kasmak için müthiş.Kulak üstü 2-3k fiyat aralığında uzun süre kullanımda baş yormayacak fp bi kulaklık arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz?
Hocam peki sizce cloud3 mü yoksa tuf h3muAlınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Cloud 3 daha iyi olur fakat kablolu kısımda kulaklıklar wirelesse o kadar çok yaklaşmış ki.Eğer cloud 3 wirelessı 4k bandında yakalayabilirseniz wireless çok daha mantıklı olur.Bütçe el verirse tabi
Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.cloud3/2 öneriyorum kendim kullanıyorum ses kasmak için müthiş.
cloud 3Hocam peki sizce cloud3 mü yoksa tuf h3mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.
Farka değer.Tabii ki sizi zorlamayacak iseHocam peki sizce cloud3 mü yoksa tuf h3mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.