Neler Yeni

Gaming kulaklık önerisi

Hog4rd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Harun KIRATLI
Kulak üstü 2-3k fiyat aralığında uzun süre kullanımda baş yormayacak fp bi kulaklık arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz?

hawkddf

80+
https://amzn.eu/d/j4ZOU5q

Bütçe arttırabilirsen wireless modelinin indirime girmesini bekle derim 4 civarlarına düşüyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Emir
Alınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Cloud 3 daha iyi olur fakat kablolu kısımda kulaklıklar wirelesse o kadar çok yaklaşmış ki.Eğer cloud 3 wirelessı 4k bandında yakalayabilirseniz wireless çok daha mantıklı olur.Bütçe el verirse tabi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Alınmaz.Özellikle bu fiyata.Razer kulaklıklar malzeme konusunda diğer kulaklıklara göre geride kalıyor.
Cloud 3 daha iyi olur fakat kablolu kısımda kulaklıklar wirelesse o kadar çok yaklaşmış ki.Eğer cloud 3 wirelessı 4k bandında yakalayabilirseniz wireless çok daha mantıklı olur.Bütçe el verirse tabi
Bütçesine uygun bir öneri yaptığımı düşünüyorum 2 arkadaşıma aldırdım onlar 2.300 civarina aldı 2 side ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesini çok sevdiler kendimde denedim aşırı rahat bir kulaklık kendi g733 umden daha rahattı konuyu açan arkadaşta uzun süre kullandığını belirtmiş 2800 e alınır mı? bilmiyorum ama 2500 altına düştüğü an alınılcak bir kulaklık olduğu taraftarıyım

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,531
İsim
efe araci
Kulak üstü 2-3k fiyat aralığında uzun süre kullanımda baş yormayacak fp bi kulaklık arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz?
cloud3/2 öneriyorum kendim kullanıyorum ses kasmak için müthiş.

Hog4rd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Harun KIRATLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki sizce cloud3 mü yoksa tuf h3mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud3/2 öneriyorum kendim kullanıyorum ses kasmak için müthiş.
Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.

hawkddf

80+

Hocam şuan itopyada 2k razer ve cloud3 en ucuz 2950 Akakçede. Sizce aradaki farka değer mi ona göre direk alicam şuan.
cloud 3

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Emir

Farka değer.Tabii ki sizi zorlamayacak ise

Top Bottom