Gaming laptop önerileri

blackqanqa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
8500
Arkadaşlar şuan çok kafam karışık ve eleştirilmeyen marka yok ne yapacağım bilmiyorum.
Max 8500 TL
İhtiyacım olan sistem; ryzen 5 4600h ya da i5 10.nesil / gtx 1650ti ddr6 / 16 gb ram (en az 2933 mhz) / 256 ya da 512 gb ssd / 120 hz veya üstü / 15.6 inç yeterli /
Acer nitro 5 mi ?
Hp pavilion gaming mi ?
Monster abra mı ?
Lenovo ideaped gaming 3 mü ?
asus tuf mu ?
Ya da diğer markalar ?
Soğutması iyi seviyede olsun ve uzun süre sıkıntı çıkarmasın 5 sene falan kullanmam lazım. Genellikle oyun için ama arada ufak işler de yaparım.

Aralarında soğutması en iyi olan acer nitro ve HP paviliondur. Ama acer 60 hz, o yüzden HP pavilion alabilirsiniz

Aralarında soğutması en iyi olan acer nitro ve HP paviliondur. Ama acer 60 hz, o yüzden HP pavilion alabilirsiniz

Bütçenizi biraz artırıp buna bakabilirsiniz;
Hocam biraz dediğin bütçe 700 lira benim 1 TL fazla param yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misin ? Rica ediyorum

Bence lenovo ideapad gaming 3 en mantıklı seçenek.İstediğiniz zaman ram artırımı yapabilirsiniz.(32 gb'a kadar)

Arkadaşlar şuan çok kafam karışık ve eleştirilmeyen marka yok ne yapacağım bilmiyorum.
Max 8500 TL
İhtiyacım olan sistem; ryzen 5 4600h ya da i5 10.nesil / gtx 1650ti ddr6 / 16 gb ram (en az 2933 mhz) / 256 ya da 512 gb ssd / 120 hz veya üstü / 15.6 inç yeterli /
Acer nitro 5 mi ?
Hp pavilion gaming mi ?
Monster abra mı ?
Lenovo ideaped gaming 3 mü ?
asus tuf mu ?
Ya da diğer markalar ?
Soğutması iyi seviyede olsun ve uzun süre sıkıntı çıkarmasın 5 sene falan kullanmam lazım. Genellikle oyun için ama arada ufak işler de yaparım.
En iyi soğutma Acer nitro 5 ve hp pavillon da Asus tuf modeli unut yanıyor o laptop Acer nitro 5 yada hp pavillon al derim lakin Acer nitro 5 ekranı 60hz unutma en mantıklısı hp pavillon gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi soğutma Acer nitro 5 ve hp pavillon da Asus tuf modeli unut yanıyor o laptop Acer nitro 5 yada hp pavillon al derim lakin Acer nitro 5 ekranı 60hz unutma en mantıklısı hp pavillon gibi duruyor
Ama hp pavillon un gtx 1650ti modelini alın 1650 almayın derseniz 1650ti modele yükseltecek param yok Acer nitro 5 in 60hz ekranını duymazdan gelin

Şuan 2 laptop arasında kaldım. Ya hp pavilion alıcam ya da lenovo ıdeaped gaming 3 ikisinde hemen hemen aynı fiyat ama hp 144 hz

Şuan 2 laptop arasında kaldım. Ya hp pavilion alıcam ya da lenovo ıdeaped gaming 3 ikisinde hemen hemen aynı fiyat ama hp 144 hz

coil whine sesinden rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız HP. İki modelin de soğutması başarılı gördüğünüz gibi.

Geri